Με ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό προσφέρει το νέο Scala η Skoda.

Tο νέο συμπαγές hatchback προσπαθεί να καταπολεμήσει τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας που δημιουργούνται από τη γύρη.

Αντιαλλεργικός ο κλιματισμός της Skoda

1.957 Επισκέψεις στο άρθρο (26/7/2019)

Με ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό προσφέρει το νέο Scala η Skoda, το οποίο δεν αφορά την εμφάνισή ή τις επιδόσεις του μοντέλου, αλλά τον κλιματισμό και την υγεία των επιβατών!

Όπως αναφέρει η Skoda το νέο συμπαγές hatchback προσπαθεί να καταπολεμήσει τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας που δημιουργούνται από τη γύρη με μια έξυπνη τεχνολογία που συνδυάζει τον έλεγχο του κλιματισμού με ένα ειδικό φίλτρο καμπίνας και έναν αισθητήρα ποιότητας αέρα.
 
Όταν όλα αυτά δουλεύουν μαζί, φιλτράρουν τη γύρη που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, βοηθώντας έτσι να μειωθούν ενδεχόμενα συμπτώματα βήχα, φτερνίσματος και φαγούρας, έτσι ώστε οι επιβάτες να μην χρειαστούν κάποια φαρμακευτική αγωγή η οποία πιθανώς να προκαλέσει υπνηλία.
 
Το μόνο που πρέπει να κάνουν κατά την είσοδό τους στο αυτοκίνητο είναι να κρατήσουν τα παράθυρα κλειστά και να ενεργοποιήσουν τον κλιματισμό, στη λειτουργία ανακύκλωσης αέρα. Το σύστημα μπορεί να κλείσει αυτόματα την είσοδο του εξωτερικού αέρα εάν αισθανθεί τα σωματίδια αέρα που προκαλούν αλλεργίες, εμποδίζοντάς τα να εισέρθουν στην καμπίνα.
 
Ο κλιματισμός ελέγχου του Scala διαθέτει επίσης αρκετούς αισθητήρες που παρακολουθούν την εσωτερική και εξωτερική θερμοκρασία και την υγρασία. Επιπλέον, διαθέτει αισθητήρα που ανιχνεύει την ένταση και την κατεύθυνση των ηλιακών ακτίνων, έτσι ώστε να μπορεί να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του αέρα για κάθε πλευρά του αυτοκινήτου, για αποτελεσματικότερη ψύξη.

LEASING APRILIOS
skoda