3 φωτογραφίες »

Οι 19άρες F Sport ζάντες αλουμινίου είναι επίσης μαύρες με 235/40 ελαστικά μπροστά και 265/35 ελαστικά πίσω.

Αντίο στην Lexus GS με την Eternal Touring έκδοση

3.192 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2020)

Η παραγωγή της Lexus GS θα σταματήσει αυτό το καλοκαίρι αλλά η μάρκα αποφάσισε να λανσάρει μια τελευταία έκδοση για να την αποχαιρετίσει.

Η Lexus ετοιμάζεται να πει αντίο στο GS σεντάν και για αυτό ετοίμασε μια τελευταία ειδική έκδοση κάτω από την ονομασία «Εternal Touring» για να το αποχαιρετίσει όπως του αξίζει, πριν το τέλος της παραγωγής του τον ερχόμενο Αύγουστο. Η έκδοση αφορά την αγορά της Ιαπωνίας και θα λανσαριστεί παράλληλα με την Black Line που, από την πλευρά της, αφορά την αγορά των ΗΠΑ.

Oι δύο εκδόσεις έχουν πολλά κοινά σημεία μεταξύ τους καθώς υιοθετούν πολλά στοιχεία, τόσο στον εσωτερικό διάκοσμο όσο και εξωτερικά, από το κορυφαίο GS F και βασίζονται στο εξοπλιστικό επίπεδο F Sport. Η καμπίνα έχει λάβει επένδυση από δέρμα Alcantara σε πολλά σημεία, φινίρισμα από ανθρακόνημα σε άλλα ενώ κόκκινες λεπτομέρειες βρίσκονται στις πόρτες, το τιμόνι και την κεντρική κονσόλα. Οι καθρέπτες είναι ηλεκτρονικά αναδιπλούμενοι και θερμαινόμενοι, τα φώτα LED είναι αυτόματα ενώ τα θερμαινόμενα καθίσματα είναι δερμάτινα.

Εξωτερικά, η Lexus προσφέρει στο αυτοκίνητο μαύρο φινίρισμα σε γρίλια, εμπρός φωτιστικά σώματα, στις θήκες των καθρεπτών και στην πίσω αεροτομή. Οι 19άρες F Sport ζάντες αλουμινίου είναι επίσης μαύρες με 235/40 ελαστικά μπροστά και 265/35 ελαστικά πίσω, προαιρετικά σε συνδυασμό με πορτοκαλί δαγκάνες φρένων.

Το λανσάρισμα της Eternal Touring θα γίνει την 1η Ιουνίου με τιμές από 60.000 ευρώ.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN