• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Από 18.500 ευρώ το Fiat 500X Connect

4.493 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/4/2021

To SUV της οικογένειας 500, αποκτά την πλέον προηγμένη έκδοση του, ενσωματώνοντας μια σειρά προηγμένων συστημάτων τεχνολογίας και συνδεσιμότητας.

To Fiat 500X, η δυναμική SUV πρόταση της οικογένειας 500, αποκτά μια νέα και εστιασμένη στην τεχνολογία έκδοση. Το 500Χ στην έκδοση Connect περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό του μια πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), αλλά και εξελιγμένες λύσεις συνδεσιμότητας, για πιο ασφαλείς και άνετες διαδρομές.

Το γεμάτο στιλ και χαρακτήρα SUV της Fiat, στη νέα έκδοση Connect, διαθέτει εκτός των άλλων:

  • Αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, έτσι ώστε ο οδηγός να είναι πάντα ενήμερος για το όριο ταχύτητας στο δρόμο που κινείται.
  • Radar προειδοποίησης πρόσθιας πρόσκρουσης (FCW), το οποίο προειδοποιεί τον οδηγό και αν χρειαστεί ενεργεί αυτόματα στα φρένα ώστε να αποφευχθεί μια σύγκρουση ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν να μειωθούν οι συνέπιες της. 
  • Ανίχνευση τυφλού σημείου, έτσι ώστε ο οδηγός να λάβει προειδοποίηση σε περίπτωση που κάποιο άλλο όχημα κινείται παράλληλα κοντά του, σε σημείο που πιθανά δεν είναι ορατό, όπως για παράδειγμα μία μηχανή ή ένα ποδήλατο στο πλάι του.
  • Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός/πίσω και κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές κίνησης που προβλέπουν την πορεία του αυτοκινήτου κατά τους ελιγμούς στάθμευσης σύμφωνα με τη γωνία των τροχών.
  • Adaptive Cruise Control που διατηρεί αυτόματα την ταχύτητα, αλλά παράλληλα και την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα για ακόμα πιο άνετα και ασφαλή ταξίδια στον αυτοκινητόδρομο.
  • Παράλληλα, εκτός από την αυτόματη λειτουργία των καθαριστήρων, για μέγιστη ενεργητική ασφάλεια, τα εμπρός και τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι επίσης αυτόματα και με τεχνολογία Full-LED για ακόμα πιο δυναμικό στιλ και απόλυτη απόδοση φωτισμού.
Ο προηγμένος χαρακτήρας του 500Χ Connect, ολοκληρώνεται χάρη στον turbo βενζινοκινητήρα απόδοσης 120 ίππων, που προσφέρει ροπή από χαμηλά, οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Γεμάτο προηγμένα συστήματα, πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και το μοναδικό στιλ της οικογένειας 500, το Fiat 500X Connect είναι διαθέσιμο με 18.500 ευρώ (με το προωθητικό πρόγραμμα), 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

36 διαθέσιμα άρθρα για FIAT  500X

Tags: FIAT 500X