Αναμένεται να δανείσει πλήθος σχεδιαστικών στοιχείων στο τρίτης γενιάς Cee `d.

H Kia αποκάλυψε σήμερα το νέο Proceed Concept παρέα με μια σειρά νέων μοντέλων παραγωγής στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όπως το Kia Stonic, το Picanto X-Line και το ανανεωμένο Sorento.

Σχεδιασμένο στις ειδικές εγκαταστάσεις της Kia στην Ευρώπη, το concept φέρνει μαζί του μια νέα γλώσσα σχεδίασης.

H καμπίνα εξοπλίζεται με υλικά υψηλής ποιότητας.

Αποκαλύφθηκε το Κia Proceed Concept

3.245 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2017)

H Kia παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Proceed Concept, ένα αυτοκίνητο που φαίνεται πως θα δανείσει πλήθος σχεδιαστικών στοιχείων στο νέο μοντέλο της γκάμας cee`d.

H Kia αποκάλυψε σήμερα το νέο Proceed Concept παρέα με μια σειρά νέων μοντέλων παραγωγής στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όπως το Kia Stonicτο Picanto X-Line και το ανανεωμένο Sorento.

Σχεδιασμένο στις ειδικές εγκαταστάσεις της Kia στην Ευρώπη, το concept φέρνει μαζί του μια νέα γλώσσα σχεδίασης στο αμάξωμα χάρη στην χαμηλή του οροφή και τις μυώδεις του επιφάνειες. Περιγράφεται από την εταιρεία σαν ένα «μεγαλύτερο hot hatch» που θα διατηρήσει την σπορτίφ εμφάνιση του 3θυρου Cee`d coupe σε συνδυασμό όμως με έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα χάρη στις πίσω πόρτες και το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. O ρόλος που θα διαδραματίσει είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την κορεάτικη φίρμα καθώς αναμένεται να δανείσει πλήθος σχεδιαστικών στοιχείων στο τρίτης γενιάς Cee `d όταν αυτό λανσαριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, αρχικά σαν 5θυρο hatchback.
 
Όσον αφορά στον εσωτερικό διάκοσμο, η καμπίνα εξοπλίζεται με υλικά υψηλής ποιότητας. Τα τέσσερα καθίσματα είναι από ανθρακόνημα σε μαύρο χρώμα, φτιαγμένα και βαμμένα στο χέρι  ενώ η κονσόλα ελέγχου του Proceed Concept αποτελείται από αλουμίνιο τελευταίας τεχνολογίας.

Ο Gregory Guillaume, σχεδιαστής στην Ευρώπη για την Kia Motors δήλωσε: «Mε τόσους Ευρωπαίους οδηγούς να αναζητούν εναλλακτικές επιλογές στο 3θυρο hot hatch αυτοκίνητο τους, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε για ένα διαφορετικό halo μοντέλο για την γκάμα του cee`d.»

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto