Tο πρώτο μοντέλο που θα διαθέτει iTunes Radio θα είναι το νέο SUV της Nissan, το Rogue ( X-trail για την ευρωπαϊκή αγορά).
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο πρώτο μοντέλο που θα διαθέτει iTunes Radio θα είναι το νέο SUV της Nissan, το Rogue ( X-trail για την ευρωπαϊκή αγορά).

Αποκλειστική συνεργασία Nissan-Apple για το iTunes Radio

7.268 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2013)

Για τους επόμενους 3 μήνες περίπου, η Nissan θα έχει την αποκλειστικότητα στο να παρέχει την υπηρεσία iTunes Radio στα μοντέλα της, αφού η ιαπωνική φίρμα έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Apple.

Πρόσφατα, η Apple έδωσε σε κυκλοφορία το iOS 7, το οποίο είναι το τελευταίο λογισμικό για τις συσκευές iPhone, iPod και iPad. Στο συγκεκριμένο λογισμικό υπάρχει κι η υπηρεσία iTunes Radio, η οποία δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα, ωστόσο μπορεί να… μεταφέρει το ραδιόφωνο σε ένα άλλο επίπεδο. Δυστυχώς όμως η υπηρεσία αυτή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στις Η.Π.Α., γι αυτό και η συνεργασία της εταιρείας από το Cupertino με τη Nissan, αφορά μόνο τα μοντέλα της Αμερικής.
Συγκεκριμένα, το πρώτο μοντέλο που θα διαθέτει iTunes Radio θα είναι το νέο SUV της Nissan, το Rogue ( X-trail για την ευρωπαϊκή αγορά), το Νote και το Leaf. Βέβαια, η Apple δεν έχει αποκλείσει το γεγονός ότι η νέα υπηρεσία της θα ενεργοποιηθεί και για τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο θα έχουν κι οι υπόλοιπες αυτοκινητοβιομηχανίες το δικαίωμα να «εφαρμόζουν» το iTunes Radio στα μοντέλα της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda