Αυτή την εικόνα θα παρουσιάζει η νέα, δεύτερη γενιά του Yeti.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτή την εικόνα θα παρουσιάζει η νέα, δεύτερη γενιά του Yeti.

Αποκλειστικό:Skoda Yeti

5.751 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2015)

H Skoda ετοιμάζει τη δεύτερη γενιά του Yeti για το 2016, θέλοντας να συνεχίσει την εμπορική επιτυχία του πρώτου SUV στην ιστορία της.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και αυτό φυσικά ισχύει και στην περίπτωση του Skoda Yeti. Εντάξει, δεν έχουμε να κάνουμε με ομάδα εδώ αλλά με μοντέλο. Και μάλιστα ένα άκρως επιτυχημένο εμπορικά αυτοκίνητο, το Yeti, το οποίο έβαλε τη Skoda σε μία νέα κατηγορία για την ίδια. 
Σχεδιαστικά, οι κατάσκοποί μας αποκαλύπτουν ότι το νέο μικρομεσαίο SUV της Skoda, θα λάβει μια εμφάνιση που θα τονίζει τον πρακτικό του χαρακτήρα, με την ύπαρξη μεγάλων σε μέγεθος γυάλινων επιφανειών και τις σχεδόν κάθετες πλαϊνές κολώνες, που αναμένεται να προσδώσουν στο επόμενο Yeti μια ξεκάθαρα «SUV» παρουσία, έναντι της Crossover τάσης που επικρατεί. 
Στο εμπρόσθιο τμήμα από την άλλη, θα δούμε την εξέλιξη της νεότερης σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Skoda, με τη μεγάλη πολυγωνική γρίλια της μάσκας και τα μεγάλα φωτιστικά με λαμπτήρες LED να ξεχωρίζουν. Πίσω, διακρίνουμε τις σχεδόν κάθετες κολώνες της οροφής, τα τετραγωνισμένα φωτιστικά LED, αλλά και την ποδιά-διαχύτη του προφυλακτήρα.Η επόμενη γενιά του Yeti θα έλθει για να χτιστεί πάνω στο νεότερο πάτωμα MQB του Ομίλου VW, το οποίο αυτή τη στιγμή από πλευράς Skoda, διαθέτει μόνο η νέα γενιά της Octavia. Και όπως ακριβώς έχει συμβεί με όλα τα μοντέλα που έχουν χτιστεί πάνω στο νέο αυτό δάπεδο, έτσι και στο επόμενο Yeti, αναμένουμε από τη μια το συνολικό βάρος να μειωθεί περαιτέρω, ενώ από την άλλη, η ακαμψία του αυτοκινήτου αναμένεται επίσης να βελτιωθεί.
Στους κινητήρες, θα δούμε τις πλέον εξελιγμένες εκδόσεις των TSI βενζινοκινητήρων από 1,2 λίτρα, ενώ δεν αποκλείεται να μπει και στο επόμενο Yeti, ο 1,4 TSI με σύστημα απενεργοποίησης των μισών κυλίνδρων. Στους diesel, σίγουρος θα πρέπει να θεωρείται ο νεότερος 1,4 TDI με 90 άλογα, ενώ αναμένουμε και τις πιο εξελιγμένες εκδόσεις του 1,6 TDI. Φυσικά, η γκάμα θα έχει και πάλι επιλογή για δικίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις.

Το πίσω μέρος ακολουθεί πιστά τα σχεδιαστικά μονοπάτια των υπόλοιπων μοντέλων της μάρκας.

Το πίσω μέρος ακολουθεί πιστά τα σχεδιαστικά μονοπάτια των υπόλοιπων μοντέλων της μάρκας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto