2 φωτογραφίες »

Απόλυτο ρεκόρ πωλήσεων για τη Rolls-Royce

1.789 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2021)

Απίστευτη άνοδο είδαν οι πωλήσεις της υπερπολυτελούς, Rolls-Royce το πρώτο τρίμηνο του 2021, οδηγώντας τη μάρκα στο απόλυτο ρεκόρ πωλήσεων στην ιστορία των 116 χρόνων που μετράει!!!

Μπορεί τα αυτοκίνητα της Rolls-Royce να κοστίζουν... μία περιουσία και να είναι όνειρο απατηλό για την πλειοψηφία, ωστόσο όπως φαίνεται το αγοραστικό κοινό της βρετανικής μάρκας παραμένει ακμαίο, οδηγώντας την μάλιστα στο απόλυτο ρεκόρ πωλήσεων στα 116 χρόνια που βρίσκεται στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.
 
Σύμφωνα με τους επίσημους αριθμούς που μοιράστηκε η μάρκα, από την 1η Ιανουαρίου έως τις 31 Μαρτίου 2021 παρέδωσε 1.380 οχήματα, αριθμός άκρως εντυπωσιακός για τα δεδομένα της Rolls-Royce. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τη σύγκριση με την αντίστοιχη χρονική περίοδο της περασμένης χρονιάς, σημειώνοντας άνοδο 62%. Όπως προαναφέραμε το ποσοστό αυτό είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία της, ξεπερνώντας το ρεκόρ που είχε σημειωθεί το 2019.
 
Η Rolls-Royce παρουσίασε αυξημένη ζήτηση σε όλες τις αγορές, με την υψηλότερη αύξηση να καταγράφεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Eκτός από τη δημοτικότητα της νέας γενιάς της Ghost και της Cullinan, η εταιρεία παρέδωσε αρκετά κατά παραγγελία μοναδικά μοντέλα, όπως τις Koa Phantom και Iridescent Opulence Phantom. Επιπλέον και οι 20 μονάδες της συλλογής Phantom Tempus στάλθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
 
«Η Rolls-Royce Motor Cars έκανε μια ισχυρή αρχή το 2021, που αντικατοπτρίζεται σήμερα στα στοιχεία πωλήσεων του πρώτου τριμήνου, τα οποία είναι τα υψηλότερα στην ιστορία των 116 ετών», δήλωσε ο CEO, Torsten Muller-Otvos. «Με ισχυρά βιβλία παραγγελιών σε ολόκληρη τη γκάμα των προϊόντων μας, ειδικά για τις νέες Ghost και Cullinan, οι πωλήσεις αυξάνονται σε βασικές αγορές. Η επιχείρησή μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για το υπόλοιπο του 2021», κατέληξε.

FORD SPRING OFFERS
test center