• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αποτελέσματα 1ου Σιρκουί ΦΙΛΠΑ

1.387 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/2/2019

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο Σιρκουί ΦΙΛΠΑ στους δρόμους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας την προηγούμενη Κυριακή.

Από νωρίς το πρωί ο αλυτάρχης κ. Γ. Χωριανόπουλος και η ομάδα της ΦΙΛΠΑ με επικεφαλής τον υπεύθυνο της οργάνωσης κ. Ν. Κοζανίτη και με την βοήθεια των υπεύθυνων του δήμου, τοποθετήσαν αχυρόμπαλες και σάκους με άμμο ενώ δεκάδες υπεύθυνοι ασφαλείας τοποθετήθηκαν όπου κρίθηκε απαραίτητο για την ασφαλή διεξαγωγή του 1ου Σιρκουί ΦΙΛΠΑ.

Την ίδια ώρα ο δήμος και η τροχαία φρόντισαν να κλείσουν οι δρόμοι, που είχαν οριστεί για την διαδρομή, με κάγκελα. Από τις 10:00 έως τις 12:30 οι δρόμοι γέμισαν από τους ήχους των εξατμίσεων των αγωνιζομένων και από τους εκατοντάδες θεατές που προσήλθαν για να θαυμάσουν τα πανέμορφα ιστορικά αυτοκίνητα που συμμετείχαν.
 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος κος Θ. Μανολιδάκης και ο διοικητής τροχαίας Νέας Ιωνίας κ. Σ. Ξυνός. Μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού σκέλους, 25 πανέμορφες ιστορικές μοτοσικλέτες της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Κλασσικής Μοτοσικλέτας καθώς και ένα πανέμορφο «φορμουλάκι», ιδιοκατασκευή του κ. Κ. Τσιπνή, έκαναν γύρους του σιρκουί για να τα θαυμάσουν οι θεατές.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης τα πληρώματα απόλαυσαν ένα ωραίο γεύμα μετά μουσικής στην ταβέρνα «ΜΕΖΕ...ΤΖΑΚΙ». Συμμετέχοντες, χορηγοί και οργάνωση έκλεισαν ραντεβού στο ίδιο μέρος για μια ακόμη καλύτερη εκδήλωση του χρόνου.

Νικητές αναδείχτηκαν οι:
  1. Π. ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ - Κ. ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ με VW KARMANN GHIA του 1957
  2. Γ. ΚΑΡΤΑΛΟΣ - Α. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ με VW 1303 του 1971
  3. Η. ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ - Μ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ με MINI 1275 του 1974
  4. Δ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ - Α. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ με TOYOTA CELICA ST/TA 22 του 1973
  5. Ι. ΣΟΥΣΗΣ - Θ. ΝΤΑΙΦΑΣ με BMW 628 Csi του 1984
  6. Ι. ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ - Ε. ΘΩΔΟΥ με PEUGEOT 304 S CABRIO του 1973