Αθήνα-Σπάρτη, με ηλεκτρικό χωρίς φόρτιση γίνεται;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αθήνα-Σπάρτη, με ηλεκτρικό χωρίς φόρτιση γίνεται;

52.263 Επισκέψεις στο άρθρο

Το κάναμε. Με την ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E που φορτίσαμε στο δίκτυο φορτιστών ΔΕΗ Blue. Αθήνα - Σπάρτη άνετα, χωρίς να το ξαναφορτίσουμε στη διαδρομή. Είναι εύκολο; Με πόσα πηγαίναμε; Και άλλες ερωτήσεις. Διαβάστε περισσότερα και θα καταλάβετε.

Οδοιπορικό στη Λακωνία με την 4κίνητη Ford Mustang Mach-E με 351 PS

Βρισκόμενος στην Αθήνα μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, η παραμικρή αφορμή για μια απόδραση προς θερινούς προορισμούς είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Αν είσαι από τους τυχερούς, αυτή η εξόρμηση μπορεί και να γίνει συνδυαστικά με κάποιο επαγγελματικό challenge. Γιατί κακά τα ψέματα, όσοι βρισκόμαστε στο χώρο του αυτοκίνητου, πέρα από επαγγελματίες, έχουμε και πάθος για το αυτοκίνητο και κάθε τι νέο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αθήνα-Σπάρτη με ηλεκτρικό, μια παρεξηγημένη διαδρομή

Η ηλεκτροκίνηση λοιπόν είναι κάτι νέο, τουλάχιστον όσον αφορά την καθημερινότητά μας. Έτσι, όπως κάθε τι νέο έχει fans και haters, με τους τελευταίους να έχουν ως βασικό επιχείρημα ότι δεν προσφέρονται για ταξίδια, λόγω αυτονομίας και δυσκολίας στη φόρτιση. Μάλιστα στο διαδίκτυο αναπαράγεται διαρκώς μια τοποθέτηση ενός χρήστη ηλεκτρικού αυτοκινήτου που πήγε από την Αθήνα στη Σπάρτη και αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες. Γι αυτό λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε τη συγκεκριμένη διαδρομή, ώστε να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι τι ισχύει και τι όχι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
test center