VW Passat Alltrack

Πιο ολοκληρωμένη η εικόνα του VW στους χώρους: είτε για επιβάτες όπου κυριαρχεί σε πλάτος είτε για αποσκευές όπου η φωτ. μιλάει από μόνη της. Το επίπεδο πάντως είναι κορυφαίο κα
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

VW Passat Alltrack Πιο ολοκληρωμένη η εικόνα του VW στους χώρους: είτε για επιβάτες όπου κυριαρχεί σε πλάτος είτε για αποσκευές όπου η φωτ. μιλάει από μόνη της. Το επίπεδο πάντως είναι κορυφαίο και στη Skoda.

Χώροι: Skoda και VW έχουν κρυφά «όπλα»

38.094 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2017)

Στις βασικές μετρήσεις (πλάτος πίσω και πόδια) το A4 Αllroad είναι στο ίδιο επίπεδο με την Octavia η οποία διακρίνεται για δύο επιπλέον στοιχεία: το μεγάλο αέρα για τα κεφάλια εμπρός πίσω αλλά και τον πολύ καλό χώρο αποσκευών. Το Passat, όπως και το A4 δεν έχουν τον εξαιρετικό χώρο για τα κεφάλια των πίσω κάτι που τα αμαξώματα εξωτερικά δεν έχουν προοιωνίσει, τουλάχιστον όχι για το VW. Το Alltrack όμως όταν κοιτάξει κανείς το πλάτος της καμπίνας και το χώρο για τα πόδια καταλαβαίνει ότι είναι πραγματικά το πιο γενναιόδωρο. Σε αυτά προσθέστε και ένα σπηλαιώδη χώρο αποσκευών κι ας υπάρχει στάνταρ εφεδρικός τροχός κανονικού μεγέθους παρακαλώ (με ζάντα αλουμινίου 8¨x 17¨). Να σημειωθεί ότι το Passat είναι το πιο μακρύ από τα τρία μοντέλα αλλά έχει μόλις το μεσαίο μεταξόνιο, καθώς το πιο μεγάλο εδώ ανήκει στο Αudi. 


Skoda Octavia Scout

Πιο ολοκληρωμένη η εικόνα του VW στους χώρους: είτε για επιβάτες όπου κυριαρχεί σε πλάτος είτε για αποσκευές όπου η φωτ. μιλάει από μόνη της. Το επίπεδο πάντως είναι κορυφαίο και στη Skoda.

Skoda Octavia Scout Πιο ολοκληρωμένη η εικόνα του VW στους χώρους: είτε για επιβάτες όπου κυριαρχεί σε πλάτος είτε για αποσκευές όπου η φωτ. μιλάει από μόνη της. Το επίπεδο πάντως είναι κορυφαίο και στη Skoda.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw