Τι επιλέγουν οι τρεις οδηγοί του AutoΤρίτη

Τι επιλέγουν οι τρεις οδηγοί του AutoΤρίτη

38.120 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2017)

Ο Fun to Drive τύπος θα στραφεί ενστικτωδώς προς το Audi και θα έχει δίκιο καθώς θα εκτιμήσει την αίσθηση τόσο του πλαίσιου και του τιμονιού όσο και την ικανότατη τετρακίνηση. Δε θα εκπλαγούμε όμως για όσους βάλουν ως δεύτερη οδηγική επιλογή το όχημα της Skoda. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο Value for Money τύπος θα κολλήσει τα μάτια του στις τιμές της Skoda. To σημείο εκκίνησης της Octavia Scout είναι ασύγκριτα πιο καλό έναντι των εξαδέλφων του και το επίπεδο εξοπλισμού αν μη τι άλλο προσεγμένο. Ωστόσο εμείς θα βάζαμε έναν αστερίσκο και δίπλα στο όνομα του Passat. Αιτία είναι ο αρτιότατος εξοπλισμός και το μέγεθος της καμπίνας μαζί με μία όχι απαγορευτική οικονομική απόσταση έναντι της Skoda και σίγουρα προνομιακή έναντι του Audi. 

Ο Tech-freak τύπος θα κινηθεί ανάμεσα σε VW και Audi. Είναι γεγονός ότι το Passat έχει αξιοσέβαστο τεχνολογικό υπόβαθρο και πολλά καλά στοιχεία ήδη από το βασικό εξοπλισμό. Το Audi όμως χάρη και στον πιο περίτεχνη τετρακίνηση αλλά και εξαιτίας κάποιων έξτρα στοιχείων που μπορεί να δεχτεί παίρνει τη νίκη εδώ. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
OPEL