Πώς σας φαίνεται αυτό το σχέδιο;

Audi R8 με πολύ από Urus!

3.664 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2018)

Με δεδομένο ότι η Lamborghini Urus έχει τραβήξει τα βλέμματα χάρη στην σχεδίασή της, μια εταιρεία δημοσίευσε πως θα μπορούσε να μοιάζει το επόμενο R8 αν λάμβανε δάνειο μερικά από τα σχεδιαστικά της στοιχεία.

Μπορεί να έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα από τότε που έκανε ντεμπούτο η Lamborghini Urus, ωστόσο το Super SUV έχει προκαλέσει αρκετά θετικές αντιδράσεις στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας τόσο χάρη στην επιθετική του σχεδίαση όσο και τις φοβερές του επιδόσεις.

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως αποτέλεσε έμπνευση για την εταιρεία social media J.B Cars να παρουσιάσει μια δική της ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το επόμενο Audi R8, αν η γερμανική εταιρεία αποφάσιζε να δανειστεί μερικά σχεδιαστικά στοιχεία από την εμφάνιση της Urus. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, ολόκληρος ο πρόβολος έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά αφού ουσιαστικά δεν θυμίζει σε τίποτα το R8 και υιοθετεί ατόφιους τους γιγάντιους εισαγωγείς αέρα και τα λεπτά φωτιστικά σώματα της Lamborghini Urus.
 
H Audi πάντως έχει ετοιμάσει ήδη την δική της Urus με το νέο Q8 ενώ όσον αφορά το R8, η επόμενη γενιά, όταν αυτή λανσαριστεί, είναι σίγουρο πως θα υιοθετήσει την δική της σχεδιαστική γλώσσα.

 Εσείς τι λέτε; Πώς σας φαίνεται αυτό το σχέδιο;

Toyota
moto