Αudi RS6 Avant σε κόντρα με την Mercedes-AMG E 63 S (+vid)

1.816 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2020)

Τα δύο πανίσχυρα γερμανικά wagon τίθενται αντιμέτωπα σε μια σειρά από δοκιμασίες. Ποιο θα επικρατήσει, το πιο επιθετικό Αudi RS6 Avant ή η πάντα κομψή Mercedes-AMG E 63 S;

To Αudi RS6 Avant και η Mercedes-AMG E63 S μπορούν να συνδυάζουν τα υψηλά επίπεδα πρακτικότητας των wagon με την τεράστια ισχύ που παραπέμπει σε λίγο παλιότερα supercars.

Στο νέο video του Throttle House, τα δύο μοντέλα δοκιμάστηκαν σε μια σειρά από τεστ για να διαπιστωθεί ποιο είναι το πιο γρήγορο. Αρχικά, έκαναν κόντρα στο 0-400μ. με την Mercedes E 63 S να κερδίζει εύκολα ενώ το ίδιο αποτέλεσμα υπήρξε και όταν τα δύο αυτοκίνητα ξεκινήσαν με roll.

To Αudi RS6 Avant δέχτηκε τότε την περιποίηση ενός βελτιωτικού οίκου με αποτέλεσμα η ισχύς του θα αυξηθεί από τα 600 στα 800 άλογα και η ροπή του να φτάσει ακόμα και τα 1.220 Νm. Τα δύο αυτοκίνητα πήραν ξανά θέσεις για κόντρα και αυτή την φορά το Audi RS6 Avant ήταν ο νικητής.

Το επόμενο βήμα για τα δύο μοντέλα μπήκαν να μπουν στην πίστα, με το Throttle House τελικά να δίνει το προβάδισμα στην Mercedes-AMG E 63 S, όχι γιατί κινείται καλύτερα από το RS6 Avant αλλά γιατί μπορεί να γίνει πιο fun to drive χάρη στο Drift Mode με το οποίο εξοπλίζεται.

Εσείς ποιο θα επιλέγατε;
 

ford
NISSAN