Δείτε τις εικόνες που διέρρευσαν και δείχνουν το «γρήγορο» επερχόμενο Audi SQ2 σε στάδιο δοκιμών στην πίστα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δείτε τις εικόνες που διέρρευσαν και δείχνουν το «γρήγορο» επερχόμενο Audi SQ2 σε στάδιο δοκιμών στην πίστα.

Audi SQ2 στην πίστα

2.723 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2016)

Η έντονη φημολογία, που είχε σχηματιστεί γύρω από το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός «καυτού» μικρού crossover με βάση το Q2, επιβεβαιώθηκε από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που δείχνουν το SQ2 να κάνει δοκιμές στην πίστα.

Το Audi Q2 έχει παρουσιαστεί επίσημα και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά τον προσεχή Νοέμβριο, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η «γρήγορη» εκδοχή του, SQ2, βρίσκεται ήδη σε στάδιο δοκιμών.
 
Σύμφωνα με τον σύμβουλο σε θέματα τεχνολογικής ανάπτυξης της Audi, Stephan Knirsch, είναι σχετικά εύκολη η κατασκευή του SQ2, βάζοντας στο ίδιο «καζάνι» τα Q2 και S3, πάνω στην MQB πλατφόρμα, που προσφέρει ευελιξία σε τροποποιήσεις. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
 
Στις δηλώσεις του συνέχισε λέγοντας ότι έχει τεθεί υπό συζήτηση, το ενδεχόμενο εξοπλισμού του «καυτού» μικρού crossover, με τον υπετροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα των 2,0 λτ. που αποδίδει 310 ίππους με 400 Nm ροπής, τον οποίο είδαμε πρόσφατα κάτω από το καπό του ανανεωμένου Audi S3
 
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από το εσωτερικό της γερμανικής εταιρείας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για το λανσάρισμα του ακόμα πιο «άγριου» RS Q2, το οποίο λέγεται ότι θα πάρει δάνειο, τον γνωστό πλέον, υπετροφοδοτούμενο πεντακύλινδρο κινητήρα των 2,5 λτ., από το Audi RS3. Όποια κι αν είναι η τελική απόφαση της Audi θεωρείται απίθανο να δούμε κάποιο από τα SQ2 ή RS Q2 νωρίτερα από τα τέλη του 2017.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MERCEDES NEW RANGE
OPEL