Στην εικόνα βλέπετε το Citroen C5 Aircross.

Αύξηση 11% στα έσοδα του ομίλου PSA

1.643 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2019)

Μεγάλη αύξηση κέρδους παρουσίασε το πρώτο εξάμηνο ο όμιλος PSA, αντλώντας σημαντική βοήθεια από τα νέα μοντέλα που εισήγαγε και την ενσωμάτωση της Opel-Vauxhall.

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν, τα επαναλαμβανόμενα λειτουργικά έσοδα της αυτοκινητοβιομηχανίας αυξήθηκαν 11% στα 3,34 δισ. ευρώ, ανεβάζοντας το λειτουργικό της περιθώριο σε νέο ρεκόρ 8,7% το πρώτο εξάμηνο του 2019. «Τα αποτελέσματά μας αποδεικνύουν τη βιωσιμότητα μας παρά την αδυναμία των παγκόσμιων αγορών» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Philippe de Rovira, επικεφαλής οικονομικών του ομίλου.
 
Η κερδοφορία αυτή σημειώθηκε παρά την πτώση των παγκόσμιων πωλήσεων κατά 13% κάτι που ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το μήνα.
 
Από κει και πέρα τα καθαρά έσοδα αυξήθηκαν 24% στα 1,83 δισ. ευρώ για το πρώτο εξάμηνο του 2019, σύμφωνα με την αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία απέκτησε την επιχειρηματική δραστηριότητα της Opel / Vauxhall από τη General Motors το 2017. Μεγάλο μέρος της βελτίωσης του λειτουργικού κόστους προέκυψε από τη σταθερή ενσωμάτωση των τεχνολογιών και των αρχιτεκτονικών οχημάτων που υποστηρίζουν νέα μοντέλα σε όλες τις μάρκες Peugeot, Citroen, DS, Opel και Vauxhall.
 
Ωστόσο, αντίθετη εικόνα υπήρξε σε ότι αφορά τη μεγάλη αγορά της Κίνας, όπου η PSA είδε σταθερά τις πωλήσεις της για το πρώτο εξάμηνο να υποχωρούν κατά 61%, αφού όπως φάνηκε τα μοντέλα της δεν αποδείχτηκαν κατάλληλα για την συγκεκριμένη αγορά.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως όπως όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες, έτσι και η PSA εργάζεται πάνω στην κατασκευή ηλεκτρικών μοντέλων για ολόκληρη τη γκάμα των προϊόντων της, τα οποία θα φτάσουν σταδιακά έως το 2025.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN