Υπεύθυνη για αυτή τη βελτίωση είναι η εταιρεία LivingLifeFast.

Αυτή η Superb έχει διπλάσια ισχύ (+vid)

3.283 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2018)

Η Skoda δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα έπρεπε να κάνει μια έκδοση RS της Superb, έτσι ένας ανυπόμονος ιδιοκτήτης φρόντισε να βελτιώσει σε τέτοιο βαθμό το δικό του μοντέλο, προσφέροντας του πολύ περισσότερη ισχύ αλλά και ένα διαφορετικό εσωτερικό.

Υπεύθυνη για αυτή τη βελτίωση είναι η εταιρεία LivingLifeFast η οποία αν και παρέλαβε την  αρχική έκδοση της ναυαρχίδας της Skoda που είχε την ισχύ 280 ίππων, την μετέτρεψε σε ένα πολύ ισχυρότερο μοντέλο, το οποίο έχει την ισχύ 560 ίππων.
 
Αυτό επετεύχθη χάρη στο νέο 2λιτρο κινητήρα που προσάρμοσαν οι άνθρωποι της LivingLifeFast, ο οποίος είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με τις προδιαγραφές ενός Audi S3, παρόμοιος με αυτόν που χρησιμοποιεί στο κορυφαίο spec το Superb καθώς και το VW Golf R. Ωστόσο αυτό δεν είναι το μοναδικό νέο στοιχείο καθώς αναβαθμίσεις έχει δεχτεί τόσο το injection, όσο και το τούρμπο, ενώ ένα νέο κιβώτιο ταχυτήτων APR. Τέλος τις αναβαθμίσεις ολοκληρώνει ένα νέο σύστημα εξάτμισης.
 
Στο εσωτερικό μπορεί να μη βοηθά στη επιπλέον ισχύ ωστόσο είναι και αυτό αλλαγμένο. Τα καθίσματα είναι καλυμμένα από δέρμα Alcantara, ενώ στην κεντρική κονσόλα βλέπουμε να υπάρχει το λογότυπο «TDI Sport Edition».
Με όλες τις αναβαθμίσεις ο ιδιοκτήτης ισχυρίζεται ότι το μοντέλο είναι τόσο γρήγορο όσο η τελευταία BMW M5, ενώ όπως αναφέρεται στο βίντεο είναι σε θέση να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα. Για όσους απορούν πόσο χρόνο χρειάζεται η Μ5 σύμφωνα με τη φίρμα θέλει 3,2 δευτερόλεπτα, ενώ η Μ5 Competition 3,1 δευτερόλεπτα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο Superb πωλείται στην Μεγάλη Βρετανία για 34.995 λίρες, δηλαδή περίπου 40.000 ευρώ.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center