4 φωτογραφίες »

H Williams έδειξε στον κόσμο την εξωτερική εμφάνιση του μονοθεσίου της.

Αυτό είναι το μονοθέσιο της Williams για το 2020

2.682 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2020)

Την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει το νέο της μονοθέσιο στη νέα αγωνιστική περίοδο της Formula 1 παρουσίασε επίσημα η Williams.

Το πρωτάθλημα της F1 κάνει επιτέλους ντεμπούτο την επόμενη εβδομάδα στην Αυστρία και σήμερα η Williams έδειξε στον κόσμο την εξωτερική εμφάνιση του μονοθεσίου της.
 
Όπως φαίνεται, η βρετανική ομάδα μετά την καταγγελία της σύμβασης που είχε συνάψει με την ROKiT, αφαίρεσε το όνομα της εν λόγω εταιρείας από τις θέσεις των βασικών χορηγών, αλλάζοντας έτσι άρδην την εξωτερική εμφάνιση του μονοθεσίου της. Πλέον το λευκό, το μπλε και το γαλάζιο χρώμα είναι αυτά που κυριαρχούν, ενώ στις θέσεις των μεγάλων χορηγών έχουν περάσει η καναδική εταιρεία τροφίμων Sofina και η εταιρεία τεχνολογίας Acronis.
 
Το μπροστινό μέρος της πίσω πτέρυγας φέρει το όνομα της Williams, αλλά αυτό θα μπορούσε προφανώς να αντικατασταθεί εάν η ομάδα βρει έναν ακόμα σημαντικό χορηγό.
 
Κλείνοντας να θυμίσουμε πως οι George Russell και Nicholas Latifi θα είναι οι δύο οδηγοί της ομάδας, η οποία ελπίζει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την τελευταία θέση των κατασκευαστών στην οποία τερμάτισε την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Mercedes
moto