• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το 3ης γενιάς Jazz θα διατίθεται από το καλοκαίρι με ένα 1.3 VTEC σύνολο βενζίνης, το οποίο έχει ισχύ 102 ίππων. Θα συνεργάζεται με ένα νέο μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, το οποίο αντικαθιστά το παλιό 5άρι.

Πιο όμορφο και ποιοτικό δείχνει το εσωτερικό του νέου Jazz. Το πορτμπαγκάζ έχει μεγαλώσει από τα 335 στα 354 λτ., ενώ αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα, δημιουργείται ένας χώρος όγκου 884 λτ.

Το παρόν δίνει και το τελευταίο σύστημα infotainment Honda Connect, το οποίο συνεργάζεται με smartphones και άλλες multimedia συσκευές, μέσω MirrorLink, WiFi, Bluetooth, HDMI και USB.

Με μήκος 3.915 χλστ., το νέο Jazz έχει μεγαλώσει κατά 95 χλστ. σε σχέση με πριν, ενώ το μεταξόνιό του εκτείνεται στα 2.530 χλστ. (+30 χλστ.).

Αυτό είναι το νέο Jazz

8.230 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/2/2015

Μεγαλύτερο σε διαστάσεις και πιο ευρύχωρο είναι το Honda Jazz 3ης γενιάς. Το εμπορικό του λανσάρισμα θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι, αρχικά με ένα 1.3 VTEC σύνολο 102 ίππων, αλλά και με νέο 6άρι μηχανικό κιβώτιο.

 
Παρόλο που το μικρό της Honda το έχουμε ήδη δει στην Fit εκδοχή του, η ευρωπαϊκή του έκδοση ακόμα εκκρεμεί, καθώς πέρσι στη Φρανκφούρτη μας είχε «συστηθεί» ως Jazz Prototype. Αυτό πρόκειται να αλλάξει στην προσεχή έκθεση της Γενεύης, όπου θα κάνει ντεμπούτο η έκδοση παραγωγής του μοντέλου. Όχι, πάντως, πως έχει σημαντικές διαφορές από το αμερικάνικο Fit

Το εμπορικό του λανσάρισμα στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου θα γίνει φέτος το καλοκαίρι. Το 3ης γενιάς Jazz θα διατίθεται αρχικά με ένα 1.3 VTEC σύνολο βενζίνης, το οποίο έχει ισχύ 102 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. Θα συνεργάζεται με ένα νέο μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, το οποίο αντικαθιστά το παλιό 5άρι, ενώ θα υπάρχει και η επιλογή για ημιαυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT. Στις αρχές του 2016, θα ακολουθήσει και η υβριδική του εκδοχή, η οποία θα φέρει ένα μοτέρ βενζίνης 1,5 λτ. και έναν ηλεκτρικό κινητήρα, με την συνδυαστική απόδοση του συστήματος να υπερβαίνει τους 130 ίππους.

Το νέο Honda Jazz μοιράζεται τα μηχανικά του μέρη με το ολοκαίνουργιο HR-V. Με μήκος 3.915 χλστ. έχει μεγαλώσει κατά 95 χλστ. σε σχέση με πριν, ενώ το μεταξόνιό του εκτείνεται στα 2.530 χλστ. (+30 χλστ.). Το πορτμπαγκάζ έχει μεγαλώσει από τα 335 στα 354 λτ. (VDA), ενώ αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα, δημιουργείται ένας χώρος όγκου 884 λτ. (VDA). Οι πίσω θέσεις διαιρούνται σε αναλογία 60:40, ενώ είναι τεχνολογίας «Magic Seats».

Όπως όλα τα νέα Honda, έτσι και το Jazz θα εξοπλίζεται με το πακέτο Advanced Driver Assist System, το οποίο αποτελείται από κάμερα και ραντάρ. Το παρόν δίνει και το τελευταίο σύστημα infotainment Honda Connect, το οποίο συνεργάζεται με smartphones και άλλες multimedia συσκευές, μέσω MirrorLink, WiFi, Bluetooth, HDMI και USB.

Tags: HONDA JAZZ