Αυτό το Nissan GT-R είναι προς πώληση

Ένα βήμα κάτω από το Z-Tune είναι το V-Spec II Nür Nismo R-Tune, που βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Το φημισμένο λοιπόν Skyline, με τον κινητήρα RB26 παράγει περίπου 450 άλογα και βρίσκεται προς πώληση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό το Nissan GT-R είναι προς πώληση

4.805 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2017)

Μπορεί η γενιά R35 του GT-R της Nissan να είναι η γρηγορότερη, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους συλλέκτες αυτοκινήτων να ενδιαφέρονται και για το Skyline της γενιάς R34 και τα διάφορα μοντέλα ειδικής έκδοσης που κατασκευάστηκαν κατά τη διάρκεια της παραγωγής του.

NISSAN: Nissan Qashqai: Ο «βασιλιάς» των SUV

Από όλα τα μοντέλα R34 που δημιουργήθηκαν το GT-R Nismo Z-Tune παραμένει το πιο πολύτιμο, το οποίο δημιουργήθηκε για τον εορτασμό των 50 χρόνων της Nismo, με το κόστος μερικών αυτοκινήτων μάλιστα να αγγίζει τις 500.000 ευρώ. Ωστόσο ένα βήμα κάτω από το Z-Tune είναι το V-Spec II Nür Nismo R-Tune, που βλέπετε και στις φωτογραφίες.
 
Το Νοέμβριο του 2001 η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία έφερε στην κυκλοφορία το V-Spec II Nür, περιορίζοντάς το σε 718 μονάδες παγκοσμίως και στη συνέχεια ακολούθησε το M-Spec II Nür, το οποίο ήταν καταλληλότερο για χρήση στο δρόμο και περιορίστηκε σε 285 μονάδες. Για αυτούς όμως που ήθελαν ακόμα καλύτερες επιδόσεις η Nismo πρόσφερε την αναβάθμιση R-Tune και δημιούργησε μόνο 24 μονάδες.
 
Το φημισμένο λοιπόν Skyline, με τον κινητήρα RB26 παράγει περίπου 450 άλογα και βρίσκεται προς πώληση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κοστίζει περίπου 210.000 ευρώ και έχει μόλις 32.468 χιλιόμετρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι πιο ακριβό και από μια Ferrari 430 Scuderia, η οποία βρίσκεται και αυτή προς πώληση.
 
Εσείς τι θα κάνατε αν διαθέτατε αυτό το ποσό, θα το αγοράζατε;

Διαβάστε περισσότερα για το NISSAN GT-R