Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αυτοκίνητο του Δήμου πήρε κλήση από την Δημοτική Αστυνομία

Αυτοκίνητο του Δήμου πήρε κλήση από την Δημοτική Αστυνομία

3.842 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2023)

Υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας έδωσαν κλήση για παράνομο παρκάρισμα σε αυτοκίνητου του Δήμου έξω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

autotriti team

Ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο;

Αμείλικτο ήταν το κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας του βρέθηκε για έλεγχο έξω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης επί της οδού Γ Σεπτεμβρίου, αφού δεν δίστασε να «κόψει» κλήση σε αυτοκίνητο του Δήμου που ήταν σταθμευμένο στην οδό δίχως να έχει πληρώσει το αντίτιμο που προβλέπεται.

Δεν έγινε γνωστό ποιος το στάθμευσε παράνομα

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα 29/5 και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος χρησιμοποιούσε εκείνη την στιγμή το συγκεκριμένο όχημα και για ποιο λόγο στάθμευσε έξω από το Δημαρχείο χωρίς να πληρώσει το αντίστοιχο ποσό.

Aραγε το πρόστιμο για το παράνομο παρκάρισμα θα το πληρώσει ο υπάλληλος του Δήμου ή ο ίδιος ο Δήμος; Και αν πρόκειται να το πληρώσει ο Δήμος, έχει κάποιο νόημα η πληρωμή του προστίμου, αφού το ποσό θα βγει από τη μία τσέπη για να μπει στην άλλη; 

FORD