Πληροφορίες για το πόσο κόστισε αυτή η μετατροπή δεν έχουν γίνει γνωστές.

ΒΜW M3 με V8 μοτέρ από GM

5.298 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2018)

Μπορεί να αντικατέστησε τον εργοστασιακό κινητήρα αυτής εδώ της Μ3, ωστόσο μαθαίνοντας ποιο μοτέρ τον αντικατέστησε, μπορούμε να πούμε πως δεν... κακόπεσε!

Πραγματικός εφιάλτης για όλους τους σκληροπυρηνικούς φίλους της BMW είναι αυτή η M3 γενιάς Ε92, καθώς ο ιδιοκτήτης της τόλμησε και αντικατέστησε το V8 μοτέρ του μοντέλου με ένα κομπρεσοράτο V8 μοτέρ της General Motors.

Το ευτυχές γεγονός ότι δεν είναι κάποιο τυχαίο μοτέρ αλλά για τον ίδιο κινητήρα που βρίσκεται στην καρδιά της Chevrolet Corvette Z06, με τον ιδιοκτήτη να αναφέρει πως η συνολική ιπποδύναμη φτάνει τώρα τα 680 άλογα μέσω μιας σειράς αναβαθμίσεων που έχει προσφέρει ενώ όπως ισχυρίζεται, με δύο-τρία ακόμη μέρη, η ισχύς μπορεί να ξεπεράσει τα 700 άλογα. Η M3 μάλιστα έχει τώρα δύο εγκεφάλους κινητήρα, έναν από την GM που «τρέχει» το μοτέρ και έναν άλλο για τα ηλεκτρονικά.
 
Πληροφορίες για το πόσο κόστισε αυτή η μετατροπή δεν έχουν γίνει γνωστές. Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τα πρώτα πλάνα από αυτή τη μοναδική M3, ελάχιστο χρονικό διάστημα αφότου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες.
 

AUTOFIT PASXA
skoda