Περισσότερα χιλιόμετρα με «super» προστασία & «super» επιδόσεις

10.339 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2020)

Η νέα βενζίνη Super Unleaded 98 της BP με τεχνολογία ACTIVE συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις, super προστασία για τον κινητήρα και περισσότερα χιλιόμετρα ανά γέμισμα.

Η νέα βενζίνη BP Super Unleaded 98 μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι των υγρών καυσίμων με περισσότερα οκτάνια και την τεχνολογία ACTIVE, που σύμφωνα με την εταιρεία αποτελεί την καλύτερη μέχρι σήμερα τεχνολογία της BP για την απομάκρυνση των καταλοίπων του κινητήρα. Η πρωτοποριακή σύνθεση της νέας BP Super Unleaded 98 χρησιμοποιεί την τεχνολογία ACTIVE με εκατομμύρια ενεργά μόρια που υπόσχονται να προστατεύουν τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας και να τον βοηθούν να παραμείνει σαν καινούργιος, όσο κάνετε συχνή χρήση του συγκεκριμένου καυσίμου.
 
Ας αναλύσουμε όμως λίγο τον τρόπο με τον οποίο η «98άρα» αμόλυβδη της BP υπόσχεται αυτά τα οφέλη. Όσο πιο συχνά ανεφοδιάζει κάποιος το αυτοκίνητό του με την BP Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE, τα ενεργά μόρια της πρωτοποριακής σύνθεσης προσκολλώνται και απομακρύνουν τα κατάλοιπα από τα κρίσιμα μέρη της «καρδιάς» του αυτοκινήτου ενώ, παράλληλα, σχηματίζουν ένα προστατευτικό «φιλμ» στις μεταλλικές επιφάνειες εντός του κινητήρα εμποδίζοντας τη βρωμιά να στερεοποιηθεί στα μέταλλα. Έτσι, μειώνονται οι πιθανότητες για κάποια ξαφνική βλάβη-συντήρηση του κινητήρα, προστατεύοντας στην ουσία την τσέπη σας αφού χρησιμοποιώντας την συχνά αποφεύγετε τα προβλήματα και κατ' επέκταση τη συντήρηση εκτός προγράμματος.

Πας πιο μακριά με τη BP Super Unleaded 98
Με τα σωθικά του κινητήρα απαλλαγμένα από τα κατάλοιπα, χάρις στην τεχνολογία ACTIVE της νέας BP Super Unleaded 98, του δίνετε την ευκαιρία να λειτουργεί ρολόι, μεταφέροντάς σας ακόμα πιο μακριά με την ίδια ποσότητα καυσίμου. Έτσι, στη λίστα των πλεονεκτημάτων της νέας BP Super Unleaded 98, κάτω από την προστασία του κινητήρα σας προσθέστε και μεγαλύτερη αυτονομία σε χιλιόμετρα ανά γέμισμα, ενώ για «κερασάκι» έρχονται οι «super» επιδόσεις. Η BP, ένας κολοσσός που μετρά πάνω από 100 χρόνια ιστορίας στο χώρο των υγρών καυσίμων έχει συνδέσει το όνομά της, μεταξύ άλλων, με τις επιδόσεις, και η νέα Super Unleaded 98 δεν θα μπορούσε προσφέρει κάτι λιγότερο. Τέλος, όπως αναφέρεται στο επίσημο site της BP στην Ελλάδα, μπορείτε να κερδίσετε όλο τον ΦΠΑ 24% εξαργυρώνοντας Bonus πόντους, εφόσον συμμετέχετε στο πρόγραμμα επιβράβευσης της Alpha Bank.

PEUGEOT NEW EVANS
NISSAN