Βάφεις την Porsche στο χρώμα που θες... με 22 χιλιάρικα!

Βάφεις την Porsche στο χρώμα που θες... με 22 χιλιάρικα!

2.092 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2021)

Με το πρόγραμμα Paint to Sample Plus, η Porsche μπορεί να βάψει το μοντέλο που θέλεις στο χρώμα που θα της φέρεις, με το αζημίωτο φυσικά.

Νέα χρώματα με το πρόγραμμα Paint to Sample της Porsche 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το πρόγραμμα Paint to Sample επεκτείνει η Porsche, ώστε να μπορεί όποιος το επιθυμεί να δώσει στο αυτοκίνητο που θα αγοράσει το χρώμα που επιθυμεί. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως 160 νέοι χρωματισμοί θα γίνουν διαθέσιμοι στο πρόγραμμα αυτό, ενώ όσοι επιθυμούν ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο χρώμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το Paint to Sample Plus.

Πλήθος επιλογών ανάλογα το μοντέλο

O αριθμός των διαθέσιμων χρωμάτων εξαρτάται πάντα από το μοντέλο. Για παράδειγμα, περισσότερα από 100 χρώματα προσφέρονται για τις εκδόσεις των 911 και 718, την στιγμή που για τις Panamera, Macan και Cayenne, οι βαφές ξεπερνούν τις 50. Η αμιγώς ηλεκτρική Taycan διαθέτει στην παλέτα της, πάντα μέσω του Paint to Sample προγράμματος, 65 επιλογές.

Από 11.000 ευρώ ο τιμές για τα χρώματα του Paint to Sample

Οι τιμές ενός απλού χρώματος, μεταλλικού ή μη, για τα μοντέλα της Porsche ξεκινούν από τα 600 ευρώ και μπορούν να ξεπεράσουν τις 3.000 ευρώ. Τα χρώματα Paint to Sample, ωστόσο είναι πολύ πιο ακριβά καθώς κοστίζουν τουλάχιστον 11.000 ευρώ…

Δίνεις στην Porsche το χρώμα που θέλεις αλλά και 22 χιλιάρικα

Το πρόγραμμα Paint to Sample Plus πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω. Ο πελάτης μπορεί να δώσει ένα χρώμα-δείγμα στον αντιπρόσωπο και αυτός στην συνέχεια να το στείλει στην Porsche, η οποία έπειτα προχωρά σε εξονυχιστικό έλεγχο της ποιότητάς του, διάρκειας έως και 11 μηνών. Εάν το χρώμα αυτό πάρει το πράσινο φως, τότε η Porsche βάφει με αυτό το αυτοκίνητο του πελάτη, αρκεί να της δώσει τουλάχιστον 22.000 ευρώ…

«Η εξατομίκευση είναι στον πυρήνα της Porsche. Mε το πρόγραμμα αυτό μπορούμε να αναβιώσουμε πολλά χρώματα του παρελθόντος και να επεκτείνουμε τον κατάλογό μας με παραπάνω από 160 επιλογές» αναφέρει ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Porsche στη Βόρεια Αμερική, κ. Kjell Gruner.

Χρώματα για κάθε πορτοφόλι!
- Πλήθος επιλογών ανάλογα το μοντέλο
- Aπό 11 χιλιάρικα τα χρώματα του προγράμματος Paint to Sample
- Eάν θέλεις κάποιο δικό σου χρώμα, πρέπει να πληρώσεις 22.000+ ευρώ
Εσύ θα έδινες τόσα λεφτά για να βάψεις το αυτοκίνητό σου στο χρώμα που θέλεις; Mήπως όλα αυτά είναι υπερβολές;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

VW LEASEPRO
test center