• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μη φανταστείτε πως η μετατροπή της Lorinser μεταμορφώνει την E-Class. Το αυτοκίνητο μαρτυρά ακόμα την «καταγωγή» του, αλλά με μικρές πινελιές οι βελτιωτές κατάφεραν να το αναβαθμίσουν.

Στη Lorinser E50 υπάρχει και αναβάθμιση της απόδοσης, από τους 400 ίππους που είναι στο «μαμά» μοντέλο Mercedes-AMG E 43 4MATIC, στους 440.

Βελτιωμένη E-Class

Διαβάστηκε από 2656 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/2/2017

Οι βελτιωτές της Lorinser παίρνουν στα χέρια τους τη Mercedes E-Class και κάνουν τη μορφή της λίγο πιο «πικάντικη», φροντίζοντας παράλληλα και την απόδοσή της.

 
Αν είστε από αυτούς που θεωρείτε πως κάτι λείπει από τη νέα Mercedes E-Class για να αποκτήσει λάμψη, είστε πιθανοί πελάτες των βελτιωτών της Lorinser, οι οποίοι έδωσαν το κάτι παραπάνω στο μεγάλο sedan της Mercedes-Benz.
 
Μη φανταστείτε πως η μετατροπή της Lorinser μεταμορφώνει την E-Class. Το αυτοκίνητο μαρτυρά ακόμα την «καταγωγή» του, αλλά με μικρές πινελιές οι βελτιωτές κατάφεραν να το αναβαθμίσουν. Ειδικά στην έκδοση E50 που στηρίζεται στην Mercedes-AMG E 43 4MATIC.
   
Στις απλές εκδόσεις η Lorinser προσθέτει τα σήματά της, λεπτομέρειες από carbon fiber και φυσικά custom τροχούς όπως οι εικονιζόμενοι σφυρήλατοι RS11. Στη λεγόμενη Lorinser E50 υπάρχει και αναβάθμιση της απόδοσης, από τους 400 ίππους που είναι στο «μαμά» μοντέλο, στους 440.