Το «κοστούμι» της Wald για το ανανεωμένο Toyota Land Cruiser προσθέτει μια σπορτίφ νότα στο θηριώδες SUV.

Η νίκελ μάσκα που πλαισιώνει τον αεροδυναμικό διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα δίνει την απατηλή αίσθηση ότι υπάρχουν απολήξεις εξάτμισης εκεί.

Βελτιωμένο Toyota Land Cruiser

4.504 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2018)

Ο ιαπωνικός οίκος βελτιώσεων παρουσιάζει τη δική του πρόταση για το ανανεωμένο Toyota Land Cruiser κάνοντας το ακόμα πιο macho σε εμφάνιση με πιο σπορτίφ χαρακτήρα.

Η Wald International μας έχει απασχολήσει κατά καιρούς με τις αναβαθμίσεις, εικαστικές και όχι μόνο, σε διάφορα μοντέλα. Αυτή τη φορά η πρόταση αφορά το πρόσφατα ανανεωμένο Toyota Land Cruiser όντας επικεντρωμένη κυρίως στην εμφάνιση του μεγάλου SUV.

Οι άνθρωποι του ιαπωνικού βελτιωτικού οίκου έχουν εφοδιάσει με νέο bodykit το Land Cruiser, το οποίο αποτελείται προσθήκες σπόιλερ περιμετρικά του μοντέλου δίνοντας μια αίσθηση μείωσης της απόστασης από το έδαφος και δημιουργώντας παράλληλα μια ακόμα πιο macho εικόνα. 
 

Ωστόσο, τα φώτα πέφτουν στη διπλή πλαϊνή απόληξη της εξάτμισης που θυμίζει λίγο πολύ την άρτι αφιχθείσα Mercedes-AMG G63, όπως επίσης και στις θηριώδεις πολυάκτινες μαύρες ζάντες με νίκελ φινίρισμα. Αξίζει να αναφερθεί πως οι Ιάπωνες βελτιωτές έχουν προσθέσει μια νίκελ μάσκα που πλαισιώνει τον αεροδυναμικό διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα, που δίνει την απατηλή αίσθηση ότι υπάρχουν απολήξεις εξάτμισης εκεί, ενώ το αισθητικό πάζλ συμπληρώνεται με την αεροτομή, τις αλουμινένιες μπάρες οροφής και τους ανεμοθραύστες των φιμέ τζαμιών.

Πως σας φαίνεται η βελτιωτική πρόταση των Ιαπώνων για το Toyota Land Cruiser, το οποίο στην έκδοση με τον τούρμπο πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 2,8 λτ. ισχύος 177 ίππων κοστίζει στη χώρα μας από 81.170 ευρώ;

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda