Best Car 2018: Ψήφισε το καλύτερο, Κέρδισε 1 αυτοκίνητο

44.375 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2017)

Το AutoΤρίτη διοργανώνει και φέτος τον διαγωνισμό «Best Car» με τον οποίο δίνεται η δυνατότητα στο κοινό να αναδείξει το καλύτερο αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς και να κερδίσει 1 αυτοκίνητο για έως ένα χρόνο.

Η πρώτη φάση του διαγωνισμού ξεκίνησε τον Οκτώβριο και στη ψηφοφορία συμμετείχαν 37 συνολικά μοντέλα, τα οποία ήρθαν στην ελληνική αγορά το 2017 ή παρουσιάστηκαν στο εξωτερικό μέσα στην χρονιά.
 
Η δεύτερη και τελική φάση ξεκινάει σήμερα 10 Νοεμβρίου, στην οποία έχουν περάσει σύμφωνα με την ψηφοφορία των 40.000 εκλεκτόρων της περσινής χρονιάς τα 15 από τα 37 μοντέλα. Οι ίδιοι εκλέκτορες, μάλιστα, στην πρώτη φάση ψήφισαν και τα 4 αυτοκίνητα που θα δοθούν ως δώρα στους νικητές.
 
Σήμερα, ο διαγωνισμός περνάει στην τελική φάση, στην οποία όλοι έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ αυτοκίνητο της χρονιάς και να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 1 από τα τέσσερα μοναδικά δώρα
  • 1 Jeep Compass (για ένα χρόνο)
  • 1 Opel Grandland X (για ένα χρόνο)
  • 1 Skoda Karoq (για ένα χρόνο)
  • 1 Ford Fiesta ST 200 (για 6 μήνες) 
Οι συμμετέχοντες στο Best Car 2018 μπορούν να ψηφίσουν μόνο 1 από τα 15 μοντέλα της τελικής φάσης του διαγωνισμού, με ένα ΚΛΙΚ πάνω στο αυτοκίνητο που επιθυμούν.
 
Κάντε κλικ εδώ για να ψηφίστε αυτό που θεωρείτε, ότι είναι το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς και να ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ 1 αυτοκίνητο για 1 χρόνο.

peugeot
NISSAN