• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Black Friday από την Peugeot για 3η χρονιά

2.842 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/11/2019

Φέτος, για τρίτη διαδοχική χρονιά, η Peugeot καινοτομεί συμμετέχοντας στον θεσμό Black Friday με μοναδικές και ουσιαστικές προσφορές για τους καταναλωτές.

Το 2019 είναι η πιο επιτυχημένη χρονιά για την Peugeot, σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσίευσε, με καταπληκτικές επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα και με καινοτόμες πολιτικές πάντα προς όφελος του πελάτη. 

Η γαλλική φίρμα με πλήρη γκάμα μοντέλων και κινητήρων και με μοναδικά συστήματα τεχνολογίας και ασφάλειας, είναι η πρώτη εταιρεία αυτοκινήτου που συμμετείχε στον θεσμό του Black Friday τον οποίο πλέον έχει καθιερώσει ως μια επιδοτούμενη εμπορική πολιτική -άκρως συμφέρουσα- για τους φίλους της γαλλικής φίρμας, αλλά και όλους τους υποψήφιους αγοραστές.

Οι προτάσεις «Black  Friday by Peugeot» θα ισχύουν σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της Peugeot για περιορισμένο αριθμό καινούριων αυτοκινήτων από τις 19 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019. Σημειώστε επίσης πως αφορούν όλη τη γκάμα των επιβατικών μοντέλων της Peugeot.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πλησιέστερη σε εσάς αντιπροσωπεία από το επίσημο δίκτυο διανομέων της Peugeot.

59 διαθέσιμα άρθρα για PEUGEOT  208