• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Black Friday by Peugeot: Παράταση έως τις 18 Δεκεμβρίου

2.192 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/12/2020

Μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου παρατείνεται η περίοδος μοναδικών προσφορών Black Friday της Peugeot σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης που παρατηρήθηκε τις προηγούμενες μέρες, η Peugeot ανακοινώνει πως αποφάσισε να δώσει παράταση στις «Black Friday» προσφορές που αφορούν όλα τα μοντέλα της μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.  

Οι προσφορές ισχύουν σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Διανομέων της Peugeot πανελλαδικά και αφορούν όλη την γκάμα των επιβατικών μοντέλων Peugeot, περιλαμβανομένων των SUV, του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της χρονιάς Peugeot 208, των αμιγώς ηλεκτρικών e-208 και e-2008 καθώς επίσης και όλη τη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Οι εκθέσεις και τα συνεργεία του δικτύου Peugeot είναι ανοιχτά και λειτουργούν κανονικά, ενώ τηρούν στο απόλυτο τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφαλείας που ορίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Επιπρόσθετα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν το αυτοκίνητο για το οποίο ενδιαφέρονται μέσα από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας, να ζητήσουν test drive στον χώρο που τους εξυπηρετεί και να προχωρήσουν σε Online κράτηση του μοντέλου σε συνεργασία με τον διανομέα της επιλογής τους.

Tags: PEUGEOT