2 φωτογραφίες »

Μία κυρία με το όνομα Eleanor δημιούργησε αυτή την Bacalar με εξωτερικό που θυμίζει ουράνιο τόξο.

Βραβευμένη Bentley «ουράνιο τόξο»

1.675 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2020)

Η Bentley Mulliner Bacalar που βλέπετε στην εικόνα δεν είναι κανένα τυχαίο μοντέλο. Ίσα-ίσα που μόλις απέσπασε το βραβείο με το καλύτερο εξωτερικό χρωματισμό!


Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, προσφάτως η Bentley πραγματοποίησε  έναν διαδικτυακό διαγωνισμό που προκάλεσε τους εργαζόμενους της εταιρείας και τις οικογένειές τους να σχεδιάσουν την τέλεια Mulliner Bacalar. Έτσι σήμερα έχουμε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού με νικήτρια να αναδεικνύεται μία γυναίκα με το όνομα Eleanor η οποία δημιούργησε αυτή την Bacalar με εξωτερικό που θυμίζει ουράνιο τόξο.
 
Υπεύθυνος για να βρεθεί ο νικητής του διαγωνισμού ήταν ο διευθυντής του σχεδιαστικού τμήματος της βρετανικής μάρκας, Stefan Sielaff, ωστόσο να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος εξωτερικός χρωματισμός δεν πρόκειται να αποτυπωθεί σε κάποια από τις 12 μονάδες του μοντέλου που θα κατασκευαστούν. Αυτό ίσως συμβεί σε κάποιο άλλο αυτοκίνητο, αφού η μάρκα χαρακτήρισε πιθανή αυτή την προοπτική.
 
Τα επτά χρώματα που απαρτίζουν το συγκεκριμένο ουράνιο τόξο είναι μεταξύ των πολλών επιλογών που διαθέτει η μάρκα για τα μοντέλα της και όπως βλέπετε περιλαμβάνουν συγκεκριμένες αποχρώσεις των χρωμάτων, κόκκινου, πορτοκαλί, κίτρινου, πράσινου, μπλε, σκούρου μπλε και μωβ.
 
Για την ιστορία να θυμίσουμε πως και οι 12 μονάδες της Bentley  Bacalar έχουν ήδη βρει τους κατόχους τους με το κόστος της κάθε μονάδες να τιμάται στα 1,5 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας (περίπου 1.667.590 ευρώ). Η ισχύς του μοντέλου προέρχεται από ένα W12 twin-turbo  κινητήρα 6,0 λίτρων που προσφέρει 660 ίππους και 900 Nm ροπής. Η μάρκα ισχυρίζεται πως το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 3,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 322 χλμ./ώρα.    

NEO TRAFIC
moto