Bugatti: Στα σκαριά νέο hypercar με το W16 μοτέρ

Bugatti: Στα σκαριά νέο hypercar με το W16 μοτέρ

1.485 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2022)

Ο Mate Rimac δήλωσε πως η επόμενη Bugatti θα προσφερθεί και σε βενζίνη με το W16 μοτέρ και πως θα έχει χαρακτηριστικά που δεν θα έχουμε ξαναδεί σε αυτοκίνητο παραγωγής.

Έρχεται το 2024 η νέα Βugatti

Το περασμένο καλοκαίρι τα πρώτα δημοσιεύματα πως η Bugatti ετοιμάζεται να κατασκευάσει ένα νέο αυτοκίνητο ήρθαν στο φως ύστερα από δηλώσεις του Mate Rimac. Περεταίρω πληροφορίες δεν είχαν αποκαλυφθεί, πέρα από το ότι το μοντέλο αυτό θα λανσαριστεί το 2024.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Γεμάτη καινοτομίες η επόμενη Bugatti

Τώρα, ο Mate Rimac, ο CEO της νέας εταιρείας Bugatti Rimac, επανήλθε και υποσχέθηκε πως οι κινητήρες εσωτερικής καύσης έχουν ακόμη μέλλον και πως θα κατασκευαστεί ένα νέο υπερ-αυτοκίνητο που θα έχει χαρακτηριστικά που δεν θα έχουμε δει σε κανένα άλλο μοντέλο παραγωγής μέχρι τώρα.

Βενζινάτη και υβριδική με τεράστια ισχύ

Αυτό σημαίνει πιθανότατα πως ο διάσημος W16 κινητήρας της Chiron θα δίνει το παρών στο νέο μοντέλο, καθώς οι μηχανικοί της φίρμας θα βρουν έναν τρόπο για να μειώσουν τις εκπομπές ρύπων, ώστε να εναρμονιστεί το αυτοκίνητο με τα νέα αυστηρά όρια εκπομπών αερίων ρύπων της  Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ύπαρξη μιας έκδοση αποκλειστικά με θερμικό κινητήρα δεν σημαίνει όμως πως η επόμενη Bugatti δεν θα «εξηλεκτριστεί». Θεωρείται σίγουρο πως θα δούμε μια υβριδική έκδοση που θα βασίζεται στον W16 κινητήρα, με τους ειδικούς να υπολογίζουν πως η απόδοση του κινητήριου συνόλου θα εκτιναχθεί αρκετά πάνω από τα 1.600 άλογα. Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw