Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες , κάνοντας λόγο ότι ένα και μοναδικό hypercar της Bugatti, το οποίο θα κοστίζει 16 εκατομμύρια ευρώ!, θα κάνει την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Bugatti αξίας 16 εκατ. ευρώ στη Γενεύη;

2.203 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2019)

Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες , κάνοντας λόγο ότι ένα και μοναδικό hypercar της Bugatti, το οποίο θα κοστίζει 16 εκατομμύρια ευρώ!, θα κάνει την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, αποτελώντας το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο.

Μάλιστα η συγκεκριμένη φήμη έχει ορίσει και τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, ο οποίος λέγεται ότι θα είναι ο πρώην πρόεδρος του ομίλου Volkswagen, Δρ. Ferdinand Piëch.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τη μοναδική Bugatti, ωστόσο για είναι περίπου έξι φορές πιο ακριβή από τη Chiron, πρέπει να είναι ιδιαιτέρως ξεχωριστή. Για λόγους σύγκρισης να πούμε, ότι ακόμα και η περιορισμένης έκδοσης Bugatti Divo  μοιάζει οικονομική λύση μπροστά σε αυτά που ακούγονται, καθώς κοστίζει περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ.
 
Τη στιγμή που περιμένουμε να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν οι φήμες, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι εικασίες. Αν όντως το μοναδικό μοντέλο είναι γεγονός τότε το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιεί ως βάση την πλατφόρμα της Chiron, με τον W16 8,0 λίτρων κινητήρα να εξακολουθεί να παρέχει την ισχύ.
 
Εδώ να θυμίσουμε πως μέσα στο 2018 είχαν υπάρξει φήμες που ανέφεραν, ότι η Bugatti είχε κατασκευάσει, ελαφρύτερες, ισχυρότερες και κάμπριο εκδόσεις της Chiron.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως αν πραγματικά ο Piëch πληρώσει 16 εκατομμύρια ευρώ, τότε θα έχει αυτόματα το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο, αφήνοντας πίσω του την Rolls-Royce Sweptail από το 2017 που φέρεται να κοστίζει 10 εκατομμύρια λίρες (περίπου 11.430.000 ευρώ).

Mercedes
moto