CLE: Το νέο και μοναδικό δίπορτο της Mercedes
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

CLE: Το νέο και μοναδικό δίπορτο της Mercedes

7.580 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2021)

Η Mercedes-Benz έχει ανακοινώσει από τον προηγούμενο χρόνο, τα πλάνα της σχετικά με την μείωση των δίπορτων κουπέ και κάμπριο μοντέλων από την γκάμα της. Όλα αυτά θέλει να τα συνδυάσει σε ένα μοντέλο που θα καλύψει το κενό, με το όνομα CLE. Ανεπίσημες εικόνες από ανεξάρτητους σχεδιαστές δείχνουν πώς θα έμοιαζε το γερμανικό κουπέ.

Η CLE θα αντικαταστήσει τα E και C-Class κουπέ

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το νέο μοντέλο φημολογείται πως θα καλύψει τα  E-Class και C-Class κουπέ και όπως έχουν δείξει κατασκοπευτικές φωτογραφίες, θα βασίζεται στην MRA-2 πλατφόρμα που μοιράζονται οι τελευταίας γενιές των C-Class και S-Class. Στις εικόνες παρατηρείται να έχει την ίδια ανανεωμένη σχεδιαστική ταυτότητα της γερμανικής εταιρίας, με αεροδυναμικό σχεδιασμό και πιο στρογγυλεμένες γραμμές.
 

Παρόμοιους κινητήρες και μέγεθος με C-Class και Ε-Class

Το μέγεθος της CLE πιθανόν να είναι μεταξύ των κατηγοριών της C-Class και της E-Class, ενώ στην γκάμα της εταιρίας θα τοποθετηθεί σαν μοντέλο ανάμεσα στην CLA και CLS. Αναφορικά με τη CLE θα έχει κουπέ αλλά και κάμπριο έκδοση. Το τοπίο παραμένει θολό σχετικά με τους κινητήρες που θα εξοπλίζουν το premium γερμανικό, αλλά το πιθανότερο είναι να έχει τους ίδιους με αυτούς της E-Class και C-Class, δηλαδή βενζίνης και diesel 2 λτ. ή ακόμα και 3λιτρους στις κορυφαίες «απλές» εκδόσεις, πλήν των 4λιτρων AMG.
 

Προσιτό δίπορτο και Mercedes από το 2022

Το μόνο σίγουρο είναι πως η CLE θα είναι το πιο προσιτό δίπορτο για αυτούς που θέλουν μια πιο στυλάτη Mercedes αλλά δεν θέλουν να μεταπηδήσουν σε πιο ακριβά AMG μοντέλα. Το ντεμπούτο της θα γίνει προς τα τέλη του επόμενου χρόνου ως μοντέλο του 2023. Ύστερα από τα παραπάνω, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για το νέο «αστέρι» ενώ περιμένουμε να δούμε περισσότερες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της CLE να δοκιμάζεται στους δρόμους.

Τώρα πια θα υπάρχει μόνο μια δίπορτη επιλογή στην γκάμα της Mercedes, καλή κίνηση τους Γερμανούς ή πιστεύετε πως θα χάσει κοινό με αυτή της την επιλογή;
 
Η νέα Mercedes CLE θα είναι το μοναδικό δίπορτο της γκάμας
- κυκλοφόρησαν ανεπίσημες εικόνες της CLE βασισμένες στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες
- θα αντικαταστήσει τα υπόλοιπα δίπορτα κουπέ της εταιρίας
- θα εφοδιάζεται με παρόμοιους κινητήρες της E-Class και C-Class
- θα μοιράζεται το ίδιο πάτωμα με C-Class και S-Class
Πως σου φαίνεται το νέο κουπέ; Θα καταφέρει να συνεχίσει την καριέρα των E-Class και C-Class Coupé;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

LEASING APRILIOS
skoda