• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Θέτουμε αντιμέτωπα το νέο Citroen C3, το Fiat 500 και το smart fortwo coupe. Πως τα καταφέρνουν στην πράξη; Εσείς ποιο θα επιλέγατε;

To νέο Citroen C3 έχει τον τρόπο να κλέψει την ματιά σου με το καλημέρα. Πλέον οι δυνατότητες εξατομίκευσης είναι αναρίθμητες.

Το Fiat 500 με τις ρετρό σχεδιαστικές του παραπομπές προκαλεί χαμόγελα νοσταλγίας στο πέρασμά του.

Τα 90 άλογα του turbo κινητήρα σε συνδυασμό με το ημιαυτόματο διπλού συμπλέκτη κιβώτιο κινούν σβέλτα το smart fortwo coupe.

C3 Vs 500 Vs smart

Διαβάστηκε από 10109 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/1/2017

Kαθρέφτη, καθρεφτάκι, ποιό είναι πιο trendy; Το νέο Citroen C3, το Fiat 500 και το smart fortwo coupe συνδυάζουν την αστική ευελιξία, με τον trendy και «μοδάτο» χαρακτήρα. Ποια είναι καλύτερη αγορά ανάμεσα στις διαφορετικές εκδόσεις τους με τιμή στα 14 και κάτι χιλιάρικα;

 
Citroen C3 1,6 BlueHDi 75
+ Εμφάνιση μέσα-έξω,  ροπή κινητήρα, χώροι, άνεση ανάρτησης, οδική συμπεριφορά, AdBlue
- Σκληρά πλαστικά, πλευρική στήριξη καθισμάτων, εργονομικές ατέλειες

Fiat 500 0,9 ΤwinAir 85
+ Στυλ-ρετρό χαρακτήρας, customization, οδική συμπεριφορά, πληρότητα εξοπλισμού, απαλλαγή από τέλη κυκλοφορίας
- Τιμή αγοράς, χώροι, άνεση

Smart fortwo coupe 90 Twinamic
+ Εμφάνιση, ευελιξία στην πόλη, εξοπλισμός αρχικής έκδοσης, ασφαλής οδική συμπεριφορά, άνεση, λειτουργία κιβωτίου
- Ευπάθεια στον πλευρικό άνεμο, αναπηδήσεις λόγω μικρού μεταξονίου, τιμή αγοράς  

 
Τι κοινό μπορεί να έχει ένα πετρελαιοκίνητο μικρό (Citroen C3), ένα βενζινοκίνητο μίνι με χειροκίνητο κιβώτιο (Fiat 500) και ένα διθέσιο μίνι με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (smart fortwo); Μα φυσικά την παραπλήσια τιμή, τον στυλάτο και trendy χαρακτήρα, αλλά και την αστική ευελιξία. Με τιμή λίγο πάνω από τα 14 χιλιάρικα, τα 3 μοντέλα της συγκριτικής παρουσίασης καλούν τους αγοραστές να τα επιλέξουν. Το ποιο από τα 3 αξίζει πραγματικά τα λεφτά του, θα το δείξει η συγκριτική παρουσίαση που ακολουθεί…. 
 
Ερωτεύσιμα…
Και τα 3 μοντέλα της συγκριτικής παρουσίασης έχουν επενδύσει πολλά στο στυλ και στον κουκλίστικο χαρακτήρα τους. Το σχεδόν 4μετρο νέο Citroen C3, που πλέον προσφέρει άπειρες δυνατότητες εξατομίκευσης, έχει τον τρόπο να κλέψει την ματιά σου με το καλημέρα. Κυρίαρχα στοιχεία της εμφάνισης είναι τα εμπρός-πίσω φώτα, η μάσκα, η οροφή, που δίνει την αίσθηση πως αιωρείται, ενώ στα πλαϊνά ξεχωρίζουν τα (έξτρα) αλά C4 Cactus προστατευτικά Airbumps. 
 
Το Fiat 500 με τις ρετρό σχεδιαστικές του παραπομπές καταφέρνει να δείχνει μοντέρνο και διαφορετικό προκαλώντας χαμόγελα νοσταλγίας στο πέρασμά του, παρότι είναι ουσιαστικά στο κουρμπέτι σχεδόν μια δεκαετία. Ομολογουμένως είναι άκρως ερωτεύσιμο, ειδικά από το γυναικείο αγοραστικό κοινό, ενώ προσφέρει και αυτό αμέτρητες δυνατότητες προσαρμογής στα προσωπικά γούστα του αγοραστή.

Το στυλ δεν έλειπε ποτέ στο smart, που είναι μια κατηγορία μόνο του, όντας διθέσιο και απίθανα ευέλικτο. Το νέο μοντέλο αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του γερμανικού μίνι, σε ένα αμάξωμα, που διατηρεί το απολύτως compact αμάξωμα της αγοράς με μήκος μόλις 2.695 χλστ., που αντιστοιχεί σε μεταξόνιο ενός μικρομεσαίου μοντέλου! 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • vankat

    ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟ C3,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ,ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

      2

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Υπηρεσίες - Προϊόντα