Citroen C3 Aircross Vs Hyundai Kona Vs Nissan Juke

Citroen C3 Aircross Vs Hyundai Kona Vs Nissan Juke

7.196 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2022)

Τρία μικρά SUV με διαφορετικό χαρακτήρα. Το άνετο και οικονομικό Citroen C3 Aircross, το value for money και ευρύχωρο Hyundai Kona και το σβέλτο και ευχάριστο οδηγικά Nissan Juke. Ποιο σου ταιριάζει;

Τουρμπάτα SUVάκια για όλα τα γούστα

Τα Citroen C3 Aircross, Hyundai Kona και Nissan Juke είναι τρία μοντέλα της compact SUV κατηγορίας που διαθέτουν ξεχωριστό και έντονα νεανικό χαρακτήρα καλύπτοντας με άνεση τις περισσότερες ανάγκες που μπορεί να έχει ο υποψήφιος αγοραστής. Το βασικότερο όμως είναι πως δεν απαιτούν να βάλεις πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Εμείς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τρεις προσιτές επιλογές της κατηγορίας, διαφορετικής φιλοσοφίας, στις τούρμπο βενζινοκίνητες εκδόσεις τους. Πιο συγκεκριμένα το Citroen C3 Aircross των 110 ίππων, το Hyundai Kona των 120 ίππων και το Nissan Juke με τους 114 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Value For Money: Kona λόγω τιμής και εγγύησης

Ανάμεσα στα τρία μοντέλα το Hyundai Kona είναι αυτό με την καλύτερη αναλογία τι παίρνω/τι δίνω. Είναι το πιο προσιτό ανάμεσα στα τρία μοντέλα με κόστος από 19.290 ευρώ και έχει εγγύηση 5 ετών χωρίς χιλιομετρικό όριο. Παράλληλα ο εξοπλισμός του καλύπτει και με το παραπάνω τα θέλω των υποψήφιων αγοραστών. Το Juke έχει επίσης καλή τιμή, από 20.400 ευρώ, ωστόσο δεν έχει οθόνη αφής στη βασική του έκδοση, στοιχείο που πλέον θεωρείται απαραίτητο. Πλούσιο σε εξοπλισμό και με μοναδικά στοιχεία (p.x. φώτα LED) είναι το C3 Aircross, αν και από την άλλη είναι πιο ακριβό, με το κόστος να διαμορφώνεται από 21.950 ευρώ. 

Σχεδίαση: Έχουν το κάτι το διαφορετικό και ιδιαίτερο

Τα τρία μοντέλα ξεχωρίζουν στην κατηγορία για την νεανική και κομψή τους σχεδίαση, ακολουθώντας μια διαφορετική προσέγγιση και προβάλλοντας έτσι ένα προσωπικό, ιδιαίτερο στυλ. Το Nissan Juke «χτυπάει» περισσότερο στο μάτι με την δυναμική του εμφάνιση, απόρροια των έντονων ακμών του, της δυναμικής μάσκας και των ιδιαίτερων φωτιστικών σωμάτων που συνδυάζονται αρμονικά με τις καμπύλες επιφάνειες,. Από την άλλη, το πιο compact σε μήκος, αλλά υψηλότερο, C3 Aircross με το χαρακτηριστικό κάθετο πίσω μέρος και το μπροστινό πρόβολο, με τα λεπτά φώτα που έρχονται ως συνέχεια της γρίλιας και το μεγάλο προφυλαχτήρα, διαμορφώνει ένα επίσης ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο σχήμα. Τέλος, το Hyundai Kona, διαθέτει ανάλαφρο στυλ προβάλλοντας έντονο δυναμισμό κυρίως (επίσης) μέσω του μπροστινού μέρους. Εκεί, βασικό σχεδιαστικό στοιχείο αποτελούν τα ανεξάρτητα φωτιστικά σώματα και το υπερυψωμένο καπό, ενώ οι όμορφες γραμμές στο πλάι και το επίσης ανασχεδιασμένο πίσω μέρος, συμπληρώνουν το καλαίσθητο και ξεχωριστό προφίλ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
OPEL