Citroen «e-Comfort class»: Η Χάλκη ανοίγει νέους ηλεκτρικούς ορίζοντες
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen «e-Comfort class»: Η Χάλκη ανοίγει νέους ηλεκτρικούς ορίζοντες

48.338 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2021)

Η Citroen ενισχύει τον ηλεκτρικό της προσανατολισμό και με αφετηρία το νησί της Χάλκης καθιερώνει την «e-Comfort class» μετακίνηση με την παγκόσμια πρώτη αποκλειστικότητα των ηλεκτρικών διθέσιων AMI.

Με τον κόσμο της αυτοκίνησης να βαδίζει προς τον πλήρη εξηλεκτρισμό του η Citroen παρουσιάζει στο «σήμερα» τεχνολογίες και υπηρεσίες του «αύριο». Ξεκινώντας μία σειρά πρωτοβουλιών και ενεργειών η γαλλική εταιρεία διαφημίζει την χώρα μας, φέρνει στο επίκεντρο το νησί της Χάλκης και παράλληλα εκδημοκρατίζει τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης

Προσιτό και οικονομικό, το Citroen AMI έχει αυτονομία 75 χιλιομέτρων και μπορεί να οδηγηθεί από από 16 ετών χωρίς δίπλωμα αυτοκινήτου

Προσιτό και οικονομικό, το Citroen AMI έχει αυτονομία 75 χιλιομέτρων και μπορεί να οδηγηθεί από από 16 ετών χωρίς δίπλωμα αυτοκινήτου

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Η Χάλκη σε ρόλο προτύπου για την αειφόρο ανάπτυξη και την ευημερία των κατοίκων

Βασικός άξονας της φιλοσοφίας «e-Comfort class» είναι η Χάλκη, η οποία μέσα από την συνεργασία της Citroen και του Ομίλου Συγγελίδη γίνεται το πρώτο νησί που εντάσσεται στην εθνική πρωτοβουλία GR-eco islands. Ουσιαστικά, το νησί των Δωδεκανήσων αποκτά ρόλο προτύπου ενεργειακής μετάβασης και γίνεται παράδειγμα του τρόπου μετατροπής των ελληνικών νησιών σε «κοιτίδες» πράσινης και βιώσιμης ανάπτυξης και σε εστίες καινοτομίας. 

Με την συνδρομή του Ομίλου Συγγελίδη και της Citroen εκσυγχρονίζεται ο δημόσιος στόλος οχημάτων και αντικαθίστανται δωρεάν παλιά και ρυπογόνα οχήματα της τοπικής κοινότητας για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου, της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος. Στην θέση τους έρχονται νέα, αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα μηδενικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος, τα οποία θα διασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα αέρα, μειώμένη ηχορύπανση και χαμηλότερο κόστος στην καθημερινότητα.


Η παγκόσμια πρώτη αποκλειστικότητα των ηλεκτρικών διθέσιων AMI

Ειδικά στην περίπτωση των Σωμάτων Ασφαλείας υπάρχει μία παγκόσμια πρώτη αποκλειστικότητα που έχει την υπογραφή της Citroen. Στο νησί της Χάλκης θα κινούνται τα μοναδικά στον κόσμο Citroen AMI, τα πλήρως εξοπλισμένα και εξαιρετικά ευέλικτα γαλλικά διθέσια που θα καλύπτουν τις μεταφορικές ανάγκες της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος. 

Ταυτόχρονα, όλοι οι κάτοικοι του νησιού θα επωφεληθούν οικονομικά στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων. Για την ακρίβεια, θα απολαμβάνουν ειδικά προνομιακά προγράμματα μέγιστης ευελιξίας, καθώς και το έξτρα πλεονέκτημα των φορολογικών και οικονομικών κινήτρων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
ΜΟΤΟ