«Continue»: Το οικολογικό όραμα της Hyundai (+video)

«Continue»: Το οικολογικό όραμα της Hyundai (+video)

2.290 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2022)

Η Hyundai επιβεβαιώνει τη θέση της ως μια από τις πιο περιβαντολλογικά friendly αυτοκινητοβιομηχανίες ανακοινώνοντας το εγχείρημα «Continue», ένα όραμα της κορεάτικης εταιρείας που προάγει τη βιωσιμότητα και την προστασία του πλανήτη.

Γη, Κινητικότητα & Ελπίδα: Τρεις λέξεις κλειδιά του «Continue» της Hyundai

Τρεις είναι οι βασικοί οροί-κλειδιά που αποτελούν τους πυλώνες του νέου πρότζεκτ της Hyundai. Με οργανωμένες ενέργειες σε όλο τον πλανήτη, η εταιρεία θα προσπαθήσει να αφήσει το θετικό στίγμα της στο περιβάλλον.

Η Hyundai ανακοινώσε πως οι πρώτες ενέργειες του πρότζεκτ «Continue» θα είναι προσανατολισμένες ως προς τη Γη. Σε αυτό το πλαίσιο θα διοργανώσει δραστηριότητες όπως καταδύσεις με σκοπό την αφαίρεση των λεγόμενων «ghost net» (δίχτυα αλιείας που μπλέκουν στη υδάτινη χλωρίδα και στην όποια παγιδεύεται ο ζωικός πληθυσμός), αλλά και την ανακύκλωση σκουπιδιών.

Το επόμενο βήμα του πρότζεκτ σχετίζεται με την κινητικότητα. Η Hyundai θα οργανώσει μια σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που θα προάγουν την ασφάλεια και τη σωστή οδική συμπεριφορά. Οι ενέργειες της θα περιλαμβάνουν επίσης προγράμματα εκπαίδευσης σε θέματα οδικής ασφάλειας σε σχολικά οχήματα καθώς και τη δημιουργία δίκτυων υποστήριξης για θύματα τροχαίων ατυχημάτων.

Οι σχετιζόμενες με την ελπίδα ενέργειες της έχουν έναν πιο γενικό προσανατολισμό και παίρνουν τη μορφή υποστήριξης προγραμμάτων όπως το Hope on Wheels  που προσπαθεί να ενημερώσει και να ερευνήσει τον παιδικό καρκίνο. Έχει επίσης λανσάρει το “Η-Mobility class” με σκοπό να μορφώσει τις νέες γενιές σχετικά με τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με καλλιτεχνικό βίντεο στο YouTube ανακοινώθηκε το πρότζεκτ

Με ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο και με καλλιτεχνικό σε διάθεση βιντεάκι φρόντισε να ανακοινώσει το «Continue» η Hyundai. Πρωταγωνιστής του βίντεο είναι ένα πεταμένο μπουκαλάκι νερού που κάνει το γύρο του κόσμου και περνά από πόλεις, θάλασσες και ακτές μολύνοντας το περιβάλλον. Στο τέλος του ταξιδίου ανακυκλώνεται και μετατρέπεται σε σημαντικό κομμάτι ενός αυτοκίνητου. Η Hyundai επιλεγεί μια ζωντανή και παραστατική επικοινωνιακή τακτικοί που θα επηρεάσει και θα κινήσει το ενδιαφέρον της νέας γενίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
OPEL