Δακτύλιος: Πρώτη μέρα με κομφούζιο στους δρόμους

Δακτύλιος: Πρώτη μέρα με κομφούζιο στους δρόμους

4.149 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2021)

Ουρές χιλιομέτρων από νωρίς το πρωί σε Κηφισό και Λεωφ. Αθηνών. Όσοι δεν μπορούν να κινηθούν στο κέντρο επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές δημιουργώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα σε περιφερειακές οδικές αρτηρίες.

Πρεμιέρα για τον δακτύλιο στο κέντρο της Αθήνας, με την εφαρμογή του συστήματος «μονά-ζυγά» και η κατάσταση που επικρατεί σήμερα από νωρίς το πρωί στους δρόμους πέριξ του δακτυλίου, είναι απελπιστική. Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζονται από νωρίς το πρωί στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής, ενώ ο χειμωνιάτικος καιρός δεν βοηθά καθόλου την κυκλοφορία. Αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα στους περισσότερους δρόμους με αποστάσεις που θέλουν 10 με 15 λεπτά να χρειάζονται πάνω από μισή ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Μεγάλα προβλήματα στην κάθοδο του Κηφισού από το ύψος της Βαρυμπόμπης μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Έντονα προβλήματα στην Λεωφόρο Κηφισίας, όπως επίσης και στην Μεσογείων, καθώς επίσης και στην Αντιστάσεως στην Καισαριανή. Παρόμοια κατάσταση και στον Καρέα με την κίνηση να σχηματίσει ουρές χιλιομέτρων.
 

Διαβάστε εδώ: Τα πάντα για τον δακτύλιο - Απαντήσεις σε 12 ερωτήσεις


Δείτε Live την κίνηση στους δρόμους της Αττικής πατώντας πάνω στην εικόνα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
SEAT