" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η όλη η διαδικασία θα ολοκληρωθεί από το τέλος του 2017 με την τιμή να φτάνει τουλάχιστον τα 20.000 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή η JE Motorworks τροποποιεί τον κινητήρα ώστε να τον ταιριάξει με τον χαρακτήρα του Defender.

Defender με κινητήρα Μustang

Διαβάστηκε από 1891 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/6/2017

Ένας βελτιωτικός οίκος από την Βρετανία προσπαθεί να ταιριάξει τον κινητήρα 2.3 λτ. EcoBoost του Mustang στα LR Defender για να μειώσει τις εκπομπές των ρύπων τους.

 
Ένας βελτιωτικός οίκος που εδρεύει στο Coventry της Μεγάλης Βρετανίας ετοιμάζεται να προσαρμόσει έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα στο Land Rover Defender. H παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου τελείωσε τον Ιανουάριο του περασμένου έτους, αλλά η JE Motorworks θέλει να προσφέρει στους ιδιοκτήτες του μοντέλου την ευκαιρία να γίνει το αυτοκίνητο τους πιο φιλικό προς το περιβάλλον και ταυτόχρονα πιο ισχυρό.

Το Defender ήταν στην αγορά με έναν 2.2 λίτρων κινητήρα diesel που παρήγαγε 266 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο. Οι βελτιωτές όμως θα τον αντικαταστήσουν με τον 2.3 λίτρων EcoBoost που η Ford προσφέρει στο Mustang και στα μοντέλα Focus RS με απόδοση 340 ίππους και 175 γραμμάρια CO2/χλμ.
 
Αυτή τη στιγμή η JE Motorworks τροποποιεί τον κινητήρα ώστε να τον ταιριάξει με τον χαρακτήρα του Defender. Aυτό σημαίνει ότι το SUV δεν θα μετατραπεί σε SUV επιδόσεων αλλά θα του επιτρέψει να έχει μικρότερες εκπομπές C02 σε συνδυασμό είτε με χειροκίνητο είτε με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Η όλη η διαδικασία θα ολοκληρωθεί από το τέλος του 2017 με την τιμή να φτάνει τουλάχιστον τα 20.000 ευρώ.