Διαρροή: Αυτός είναι ο πρόβολος της νέας Ford Mustang
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διαρροή: Αυτός είναι ο πρόβολος της νέας Ford Mustang

1.859 Επισκέψεις στο άρθρο (14/4/2022)

Η νέα γενιά της Ford Mustang αναμένεται να υιοθετήσει πιο επιθετικό πρόβολο με μεγαλύτερη γρίλια και μεγαλύτερους αεραγωγούς, όπως δείχνουν οι πρώτες δύο εικόνες που ήρθαν στο φως.

Αργεί ακόμα ο ερχομός της

H νέας γενιάς Ford Mustang μπορεί να έχει προγραμματιστεί να έρθει στα τέλη του 2023 ή το 2024, ωστόσο φαίνεται πως ο πρόβολος του διαδόχου με την κωδική ονομασία S650 ίσως έχει ήδη αποκαλυφθεί στο διαδίκτυο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέα φωτιστικά σώματα και πιο επιθετική σχεδίαση

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες έχουν έρθει δύο φωτογραφίες στο φως της δημοσιότητας, με τη μία να προέρχεται πιθανότατα από κάποια μπροσούρα και την άλλη από κάποιο πρωτότυπο της νέας γενιάς που βρέθηκε παρκαρισμένο χωρίς καμουφλάζ κοντά στις εγκαταστάσεις της φίρμας.

Σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, η νέα γενιά φαίνεται πως θα εξοπλίζεται με μεγαλύτερη γρίλια, η οποία θα φέρει και πάλι στο κέντρο της το έμβλημα του μοντέλου, τα φωτιστικά σώματα θα είναι πιο λεπτά και θα έχουν ανασχεδιασμένα γραφικά, ενώ οι αεραγωγοί που βρίσκονται χαμηλά θα είναι μεγαλύτεροι. Τέλος, η Ford θα δώσει στις πιο ισχυρές εκδόσεις της Mustang έναν αεραγωγό στο καπό.

Με μοτέρ βενζίνης αλλά και σε hybrid εκδόσεις

Ομιχλώδες είναι το τοπίο σχετικά με τα κινητήρια σύνολα που θα υιοθετήσει η νέα Mustang καθώς θεωρείται σίγουρο πως η Ford θα θελήσει να δώσει στο μοντέλο κάποιο υβριδικό κινητήριο σύνολο, ώστε να μειώσει τις εκπομπές ρύπων που παράγει το αυτοκίνητο και να εναρμονιστεί με τα αυστηρότερα όρια που επιβάλλει η Ευρωπαική Ένωση. Σύμφωνα ωστόσο με όσα αναφέρουν μέσα του εξωτερικού, η νέα Mustang θα προσφερθεί αρχικά με τον γνωστό 2,3 λτ. ΕcoBoost και τον V8 των 5,0 λίτρων, ενώ δεν θα πρέπει να μας προξενήσει εντύπωση, εάν σε κάποιες αγορές προσφερθεί και με τον Predator κινητήρα των 5,2 λίτρων.  Το υβριδικό κινητήριο σύνολο λέγεται πως δεν θα γίνει διαθέσιμο από την αρχή αλλά θα προσφερθεί μετά την ανανέωση που θα λάβει η επόμενη γενιά, στο μέσο του κύκλου ζωής της.

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
4green