Διέρρευσαν οι προδιαγραφές της Alfa Romeo Tonale

Διέρρευσαν οι προδιαγραφές της Alfa Romeo Tonale

5.710 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2021)

Οι πρώτες πληροφορίες που αφορούν την επερχόμενη Alfa Romeo Tonale παραγωγής έχουν διαρρεύσει και φέρνουν στη δημοσιότητα πολλούς από τους αριθμούς που θέλει να μάθει το κοινό!

Τα πρώτα στοιχεία για την Alfa Romeo Tonale

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η Alfa Romeo Tonale είναι ένα από τα μοντέλα το οποίο αναμένουμε εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο για διάφορους λόγους η αποκάλυψή της πάει από παράταση σε παράταση. Ενώ λοιπόν το νέο ιταλικό SUV έχει προγραμματιστεί να κάνει ντεμπούτο μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022, ένα πολωνικό Μέσο έρχεται να δώσει στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες, οι οποίες σύμφωνα με όσα αναφέρει προήλθαν από μία ανεπίσημη παρουσίαση που έγινε εσωτερικά της εταιρείας!
 

Μήκος 4.528 χλστ. και 2.636 χλστ μεταξόνιο.

Η διαρροή η οποία προέρχεται από το Spider's Web, παρουσιάζει ορισμένες σημαντικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της ισχύος του συστήματος μετάδοσης κίνησης PHEV αλλά όχι μόνο. Σύμφωνα λοιπόν με το πολωνικό Μέσο η Alfa Romeo Tonale θα έχει μεταξόνιο 2.636 χιλιοστών, μήκος 4.528 χλστ, πλάτος 1.835 χλστ χωρίς τους εξωτερικούς καθρέπτες και ύψος 1.604 χλστ.
 

Με 240 άλογα η κορυφαία Plug-in επιλογή 

Στις επιλογές κινητήρων στη γκάμα της Tonale, σύμφωνα πάντα με τη διαρροή, θα υπάρχει ένα ντίζελ μοτέρ που θα προσφέρει 130 ίππους, ενώ οι επιλογές βενζίνης θα αποτελούνται από τούρμπο τετρακύλινδρους κινητήρες με 130 ίππους ή 160 ίππους. Η δεύτερη επιλογή σημειώνεται πως θα συνοδεύεται από ήπια υβριδική τεχνολογία. Το Plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης προορίζεται για το κορυφαίο μοντέλο, το οποίο θα έχει 240 άλογα και κίνηση στους τέσσερις τροχούς, χάρη στον ηλεκτροκινητήρα που είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα.
 

Τέσσερις εκδόσεις και παραγγελίες από τον Φεβρουάριο του 2022

Από κει και πέρα λέγεται πως το αυτοκίνητο θα προσφέρεται σε τέσσερις εκδόσεις, Super, Sprint, Ti και Veloce, ενώ κατά το λανσάρισμα θα υπάρξει και η έκδοση Speciale, βασισμένη στη Veloce. Τέλος το πολωνικό Μέσο υπογραμμίζει πως οι παραγγελίες πρόκειται να γίνουν δεκτές από τον Φεβρουάριο του 2022, ενώ λίγο νωρίτερα θα έχουν πραγματοποιηθεί τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Tonale.

Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία της Tonale!
-Με 240 άλογα η κορυφαία 4κίνητη Plug-in επιλογή.
-Βενζίνη και diesel στην γκάμα των κινητήρων
-Μήκος 4.528 χλστ. και 2.636 χλστ. μεταξόνιο.
-4 εκδόσεις και παραγγελίες από τον Φεβρουάριο του 2022.
Είναι η Tonale ένα από τα μοντέλα που θα σε ενδιέφεραν για αγορά;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SARAKAKIS HONDA LEASING
MONTELA