6 φωτογραφίες »

Οι εικόνες της νέας S-Class διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Διέρρευσε η νέα Mercedes S-Class (+vid)

5.371 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2020)

Εικόνες της νέας Mercedes S-Class διέρρευσαν και δίνουν μια πολύ καλή οπτική στη νέα γενιά του μοντέλου, τη στιγμή που η Mercedes λίγη ώρα αργότερα σε ένα επίσημο βίντεο παρουσιάζει το αυτοκίνητο εντός του εργοστασίου της.


Οι εικόνες της νέας S-Class διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Για το εξωτερικό μέρος μπορούμε να δούμε λίγα πράγματα όπως για παράδειγμα τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τα φωτιστικά σώματα και μία διακοσμητική νίκελ λωρίδα στην πόρτα του χώρου αποσκευών.
 
Πολύ πιο εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που φανερώνουν τι έχει συμβεί μέσα στην καμπίνα. Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε από την Mercedes να έχει επαναστατήσει στην καμπίνα της S-Class και οι εικόνες το επιβεβαιώνουν. Όλα είναι καινούργια. Το ταμπλό αποτελείται από δύο «στρώματα» με το πάνω μέρος να ενσωματώνει τους κεντρικούς αεραγωγούς, οι οποίοι είναι τώρα τοποθετημένοι πάνω από τη νέα οθόνη ψυχαγωγίας. Η τελευταία έχει πλέον τη μορφή tablet, είναι κάθετα τοποθετημένη και αρκετά μεγάλη και συνοδεύεται φυσικά με το ψηφιακό πίνακα οργάνων. Οθόνες όμως υπάρχουν και για τους επιβάτες των πίσω θέσεων, ενώ φυσικά πλούσιο είναι το δέρμα.
 
Μετά τη διαρροή των εικόνων, η Daimler ανήρτησε ένα βίντεο το οποίο αναφέρεται στην επανέναρξη των εργασιών έπειτα από την πανδημία. Εκεί εκτός από τα νέα μέτρα προστασίας που λαμβάνουν πλέον οι εργαζόμενοι, προς το τέλος του βίντεο κάνει ένα σύντομο πέρασμα η νέα S-Class, όντας ωστόσο λιγότερο αποκαλυπτική από τις εικόνες.
 
Πριν δείτε τόσο τις εικόνες όσο και το βίντεο να θυμίσουμε πως το μοντέλο θα πατήσει στην πλατφόρμα MRA και θα διαθέτει πλήθος διαφορετικών κινητήρων.  Παράλληλα αναμένεται μία plug-in υβριδική έκδοση, καθώς και εκδόσεις με κινητήρα V12. Η νέα Mercedes S-Class θα αποκαλυφθεί τους επόμενους μήνες, αλλά χωρίς δίθυρες εκδόσεις Coupe και Cabriolet.
 

Toyota
moto