• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
4 φωτογραφίες »

Μόνο διακριτική δεν είναι η παρουσία της γρίλιας στον πρόβολο.

Διέρρευσε η νέα Σειρά 4

5.683 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/6/2020

Το `πε και το έκανε η BMW. H τεράστια γρίλια που είδαμε στο Concept 4 μεταφέρθηκε αυτούσια στην Σειρά 4 παραγωγής. Πώς σας φαίνεται;


Στο φως της δημοσιότητας μέσω διαρροής ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες από την νέα BMW Σειρά 4, λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίασή της. Οι εικόνες είναι επίσημες, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό ποιος ήταν αυτός που τις έδωσε σε φόρουμ φίλων της μάρκας για να τις δημοσιεύσει.

Όπως και η 3άρα, η νέα Σειρά 4 θα βασίζεται επίσης στην CLAR πλατφόρμα και θα εξοπλίζεται με την ίδια οικογένεια κινητήρων αλλά η BMW ισχυρίζεται πως η ανάρτηση της νέας 4άρας θα είναι έτσι ρυθμισμένη για να προσφέρει πιο κοφτερή οδηγική εμπειρία και ταυτόχρονα, μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινότητα και στα μεγάλα ταξίδια.

Το μάτι είναι αδύνατον να μην πέσει πάνω στην πραγματικά τεράστια γρίλια που δίνει το παρών στον πρόβολο της νέας 4άρας. Δεν είναι κάτι ωστόσο που δεν περιμέναμε αφού με το Concept 4, η μάρκα μας είχε προϊδεάσει για το τι ετοιμάζει. Η γρίλια αυτή, πιθανότατα, θα εξοπλίζει και άλλα μελλοντικά μοντέλα της ΒΜW…

Στο κομμάτι των κινητήρων, η 4άρα θα εξοπλιστεί με 4κύλινδρα και 6 κύλινδρα σύνολα βενζίνης και diesel, έχοντας στην κορυφή την M440i xDrive έκδοση με την ήπια υβριδική 3λιτρη επιλογή με ισχύ 374 άλογα. Πολύ πιθανή είναι η προσθήκη μιας plug-in υβριδικής έκδοσης ενώ η M4 θα πάρει δάνειο το 3λιτρο κινητήριο σύνολο των Χ3 Μ και Χ4 Μ.

Η εικόνα στην καμπίνα θα είναι γνώριμη αφού ο εσωτερικός διάκοσμος της 4άρας θα είναι ίδιος με αυτόν της Σειρά 3 με δύο μεγάλες οθόνες, κεντρικούς αεραγωγούς και τριάκτινο τιμόνι. Φυσικά, οι χώροι που θα έχουν στην διάθεσή τους οι πίσω επιβάτες θα είναι σημαντικά μικρότεροι.
 

17 διαθέσιμα άρθρα για BMW  ΣΕΙΡΑ 4