3 φωτογραφίες »

Το μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 22 Απριλίου.

Διέρρευσε το ανανεωμένο VW Polo

20.872 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2021)

Το ανανεωμένο Volkswagen Polo αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σε περίπου 24 ώρες από τώρα, ωστόσο οι πρώτες εικόνες έχουν ήδη διαρρεύσει!

Το ντεμπούτο του ανανεωμένου VW Polo έχει οριστεί για αύριο, Πέμπτη 22 Απριλίου, ωστόσο δε θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τότε για να πάρετε μία «γεύση» από την εξωτερική του εμφάνιση. Οι εικόνες που διέρρευσαν από διεθνή Μέσα αποκαλύπτουν πλήρως την σιλουέτα  του φρεσκαρισμένου γερμανικού μικρού καθώς επίσης και λεπτομέρειες της καμπίνας.
 
Όπως λοιπόν επιβεβαιώνεται από τις νέες εικόνες, το ανανεωμένο Polo κερδίζει στο εμπρόσθιο μέρος μία λεπτή LED φωτιζόμενη μπάρα που ξεκινά κάτω από τους προβολείς και διαρρέει όλη τη μάσκα ενώνοντας τα δύο φωτιστικά σώματα. Οι ανασχεδιασμένοι προβολείς συνοδεύονται από λεπτά μπούμερανγκ LED φώτα ημέρας με το σύνολο να παραπέμπει σε ένα βαθμό προς το Golf. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές εντοπίζονται κατά κύριο λόγο στα φωτιστικά σώματα, τα οποία κερδίζοντας ένα επιπλέον κομμάτι τοποθετημένο πάνω στο πορτ-μπαγκάζ έχουν επεκταθεί προς το κέντρο θυμίζοντας κάπως τη σχεδίαση του T-Roc. Ανασχεδιασμένος είναι και ο προφυλακτήρας, ολοκληρώνοντας έτσι το φρεσκάρισμα στην εικόνα του Polo.
 
Στο εσωτερικό, αν και η εικόνα είναι χαμηλής ποιότητας παρατηρούμε πως το Polo εξοπλίζεται με τη μεγαλύτερη οθόνη για το σύστημα infotainment που έλαβε το Ibiza με μέγεθος 8,25 ίντσες και προαιρετικά 9,2 ίντσες. Παράλληλα δεν αποκλείεται η ακόμα μεγαλύτερη γκάμα τεχνολογικών συστημάτων ασφαλείας και υποστήριξης του οδηγού. Επιπλέον, βλέπουμε πως το γερμανικό μικρό εφοδιάζεται με ψηφιακό πίνακα οργάνων στην συγκεκριμένη εικόνα, ενώ φημολογείται πως ο αναλογικός πίνακας αποχαιρετά μια για πάντα τη γκάμα και ο το ψηφιακό cockpit θα είναι στάνταρ.
 
Τέλος, στους κινητήρες το πιθανότερο είναι να μην υπάρξουν αλλαγές και το δημοφιλές μικρό της Volkswagen να συνεχίσει να προσφέρεται με την ίδια γκάμα που προσφέρεται και σήμερα, αποτελούμενη από βενζινοκινητήρες 1,0 λτ. σε ατμοσφαιρική και turbo εκδοχή, αλλά και τον 1,5 TSI των 150 ίππων. Έπειτα, υπάρχουν σενάρια που αναφέρουν πως το Polo αποχαιρετά το diesel και θα προφέρεται αποκλειστικά σε βενζίνη και έκδοση φυσικού αερίου (CNG) ωστόσο αυτό αναμένουμε να επιβεβαιωθεί αύριο στην επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου.

NEO PROACE
NISSAN