Το γραφικό το οποίο θα εμφανίζεται στην οθόνη του πίνακα οργάνων της νέας Corvette, διέρρευσε μέσω ενός βίντεο.

Διέρρευσε το γραφικό της Corvette (+vid)

1.762 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2019)

Το γραφικό το οποίο θα εμφανίζεται στην οθόνη του πίνακα οργάνων της νέας Corvette, διέρρευσε μέσω ενός βίντεο.

«Δράστης» της διαρροής είναι η GM Trucks, η οποία μέσω ενός βίντεο που ανήρτησε μεταξύ άλλων παρουσιάζει το σύντομο κλιπ που θα «παίζει» κάθε φορά που θα ο οδηγός της νέας C8 θα ετοιμάζεται να βάλει μπροστά τον κινητήρα.
 
Το σύντομο κλιπ δείχνει ότι στo κάτω μέρος της οθόνης θα εμφανιστεί η ένδειξη «Corvette by Chevrolet», ενώ το λογότυπο της Corvette θα βρίσκεται στο κέντρο της οθόνης. Η λέξη «Corvette» θα εξαφανιστεί στη συνέχεια, καθώς θα περνά από πάνω της μια μπλε γραμμή.
 
Από κει και πέρα το εσωτερικό του νέου μοντέλου θα είναι πολύ πιο εξελιγμένο και οι οδηγοί θα βρουν δερμάτινα καθίσματα και ένα ύφασμα τύπου Alcantara που καλύπτει το ταμπλό και την κεντρική κονσόλα. Το τιμόνι θα έχει ενσωματωμένα χειριστήρια, ενώ το σύστημα ψυχαγωγίας θα υποστηρίζεται από ένα κομψό μεταλλικό πλαίσιο. Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές θα είναι η ολοκαίνουργια κεντρική κονσόλα με το περιστροφικό επιλογέα.
 
Σχετικά με τον κινητήρα έχουν υπάρξει αμέτρητες φήμες για το τι θα τροφοδοτήσει την πρώτη κεντρομήχανη Corvette, αλλά το βασικό μοντέλο αναμένεται να χρησιμοποιήσει ένα V8 6,2 λίτρων μοτέρ που παράγει περίπου 500 ίππους. Πιθανότατα θα υπάρχει και ένας V8 5,5 λίτρων, που θα μπορούσε να φτάσει τόσο ως ατμοσφαιρικός όσο και ως υπετροδοφοδοτούμενος. Αυτές οι επιλογές θα έχουν κατά προσέγγιση ισχύ πάνω από 600 και 800 ίππους αντίστοιχα.
 
Τέλος υπάρχουν φήμες και για μια έκδοση που θα συνδυάζει ένα twin-turbo V8 μοτέρ και έναν ηλεκτρικό κινητήρα, ο οποίος θα τροφοδοτεί τους εμπρός τροχούς και θα έχει συνδυασμένη ισχύ πάνω από 1.000 άλογα.
 

Mercedes
moto