2 φωτογραφίες »

Οι εικόνες δείχνουν το Honda Civic που θα προσφερθεί στην αγορά της Κίνας.

Διέρρευσε το νέο Honda Civic

8.401 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2021)

Εικόνες που διέρρευσαν δείχνουν το μοντέλο παραγωγής του νέου Honda Civic σεντάν, τη στιγμή που αναμένονται τα επίσημα αποκαλυπτήριά του!

HONDA: Ηλεκτρισμένη γκάμα σε όλα τα μοντέλα


Στα τέλη του 2020 η Honda είχε προχωρήσει στην παρουσίαση του Honda Civic Prototype, μέσω του οποίου παρουσίαζε στο κοινό το μοντέλο παραγωγής του Civic, καθώς όπως η ίδια είχε τονίσει το πρωτότυπο ήταν κατά 99% αντιπροσωπευτικό του αυτοκινήτου παραγωγής που αναμένεται να κάνει κάποια στιγμή την εμφάνισή του.
 
Ωστόσο εικόνες που διέρρευσαν από τη μακρινή Κίνα φαίνεται πως κάνουν μία πρόωρη αποκάλυψη στην έκδοση σεντάν του Civic, καθώς θυμίζουμε πως η ιαπωνική μάρκα θα διαθέσει το δημοφιλές μοντέλο και σε hatchback, ενώ φυσικά μέρος των εκδόσεων θα είναι το Si και το ισχυρό Type R.
 
Όπως μπορούμε να δούμε το μπροστινό μέρος του μοντέλου παραγωγής διαθέτει τους ίδιους προβολείς με το Civic Prototype. Η γρίλια παραμένει βαμμένη σε μαύρο χρώμα, όμως η διαφοροποίηση του μοντέλου παραγωγής από το πρωτότυπο είναι η ενσωμάτωση των φώτων ομίχλης σε νέα, διαφορετικά μαύρα καλύμματα στις άκρες του προφυλακτήρα. Παράλληλα η Honda επέλεξε έναν πιο συντηρητικό σχεδιασμό πλέγματος στο μέρος της γρίλιας που βρίσκεται χαμηλά. Φυσικά το γεγονός πως μιλάμε για την κινεζική έκδοση του Civic αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μικρής διαφοροποίησής του όταν θα κάνει ντεμπούτο η ευρωπαϊκή έκδοση. Πηγαίνοντας και στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα φαίνεται πως δεν είναι τόσο φανταχτερά όσο του πρωτότυπου, όμως διατηρούν το ίδιο σχήμα. Το σήμα στο αυτοκίνητο που απεικονίζεται επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για μοντέλο κινέζικης προδιαγραφής.  
 
Για το εσωτερικό δεν υπάρχουν εικόνες που να έχουν διαρρεύσει, αλλά γνωρίζουμε πως η κεντρική οθόνη αφής στο εσωτερικό του Honda Civic θα είναι στις 9 ίντσες, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Σχολιάστε
Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC