• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η ανάρηση χωρίς να είναι σφιχτή, καταφέρνει να διαχειρίζεται πολύ καλά τις μεταφορές βάρους και να μην επιτρέπει στο αμάξωμα να παίρνει κλίσεις στις στροφές.

Στο δρόμο: Σταθερό, άνετο και προβλέψιμο

21.401 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/2/2019

Η αίσθηση που αποκομίζει ο οδηγός του ανανεωμένου 500Χ από τα οδηγικά του χαρακτηριστικά είναι συνολικά θετική, σε όλους τους τομείς, αναλογικά με τα δεδομένα της κατηγορίας πάντα.

Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η σταθερότητα που προσφέρει στο δρόμο, ακόμα και αν κινείστε με μεγάλες ταχύτητες, προσφέροντας αρκετά ευχάριστη κύλιση, η οποία διαταράσσεται μόνο από μικροκλονισμούς που θα νιώσετε από την ανάρτηση από τις ανωμαλίες του δρόμου. Η τελευταία χωρίς να είναι σφιχτή, καταφέρνει να διαχειρίζεται πολύ καλά τις μεταφορές βάρους και να μην επιτρέπει στο αμάξωμα να παίρνει κλίσεις στις στροφές ακόμα και αν δοκιμάσετε τα όρια του αυτοκινήτου, το οποίο σε κάθε περίπτωση παραμένει ουδέτερο και ασφαλές. Σύμμαχος σε αυτό είναι και το σύστημα διεύθυνσης με το καλό ηλεκτρικό τιμόνι, που προσφέρει επαρκή πληροφόρηση και ακρίβεια, όπως και τα φρένα που ικανοποιούν σε αίσθηση και απόδοση. 

Στα αστικά περιβάλλοντα οι επιβάτες έχουν πολύ καλή περιμετρική ορατότητα, ωστόσο  με κύκλο στροφής στα 11,05 μ. δεν χαρακτηρίζεται και το πιο ευέλικτο της κατηγορίας του. Τέλος στις εκτός δρόμου εξορμήσεις σας μπορείτε να κινηθείτε με άνεση στο πατημένο χώμα, ωστόσο η έλλειψη τετρακίνησης ή κάποιου συστήματος υποβοήθησης πρόσφυσης θέτει περιορισμούς. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

38 διαθέσιμα άρθρα για FIAT  500X