• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η συναρμογή της καμπίνας είναι πολύ γερή χωρίς κάποιο ψεγάδι στο φινίρισμα, ενώ τα υλικά ικανοποιούν με την ποιότητα τους.

Τα 350 λτ. του χώρου αποσκευών είναι ικανοποιητικό νούμερο για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Εσωτερικό-Χώροι: Ποιοτικό και μοντέρνο εσωτερικό

21.397 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/2/2019

Η καμπίνα του 500Χ, όπως και προ-ανανέωσης, εξακολουθεί να έχει νεανικό design με αρκετά μοντέρνο διάκοσμο. Εξάλλου οι αλλαγές στη σχεδίαση είναι ελάχιστες και αφορούν στο φρεσκαρισμένο τριάκτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, πίσω από το οποίο εδρεύει ο ανασχεδιασμένος πιο digital πίνακας οργάνων. Νέο στοιχείο είναι και το σύστημα infotainment Uconnect με οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 7 ιντσών, το οποίο υποστηρίζει τα Android Auto και Apple CarPlay.

Σε ό,τι αφορά την κατασκευή του ταμπλό, η συναρμογή είναι πολύ γερή χωρίς κάποιο ψεγάδι στο φινίρισμα, ενώ τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, τόσο τα σκληρά, όσο και τα μαλακά ικανοποιούν με την ποιότητα τους.

Όσον αφορά τους χώρους, δεν αλλάζει κάτι, με το πλάτος της καμπίνας να μπορεί να βολέψει ακόμα και 5 επιβάτες, με μικρές παραχωρήσεις για τα κεφάλια των πίσω, όταν ο εκεί επιβάτης είναι πιο ανεπτυγμένος σωματικά. Aνετος είναι και ο χώρος των 108 χλστ. για τα πόδια και ικανοποιητικό το πορτ-μπαγκάζ των 350 λτ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

38 διαθέσιμα άρθρα για FIAT  500X