Λείπει το μαλακό πλαστικό από το ταμπλό, αλλά το εσωτερικό είναι μοντέρνο, γεροδεμένο και high-tech. Στα high-lights ανήκουν σίγουρα οι χώροι και τα αναπαυτικά καθίσματα.

Το πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει την μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής για τον έλεγχο των περισσότερων λειτουργιών και του συστήματος infotainment. Kαλοδεχούμενες οι συντομεύσεις με κουμπιά αφής.

Ψηφιακός πίνακας οργάνων που αλλάζει εικόνα ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα λειτουργίας. Η μπάρα-στροφόμετρο δεν είναι ευδιάκριτη.

Γνωστός ο λεβιές του αυτόματου κιβώτιου EAT8 δένει ωραία με την κεντρική κονσόλα.

Εσωτερικό: Μοντέρνο & high-tech

97.838 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2019)

Aκρως θετικά είναι τα ερεθίσματα από τον εσωτερικό κόσμο του C5 Aircross, που αν μη τι άλλο είναι ευχάριστος. Λείπει το μαλακό πλαστικό από το ταμπλό, αλλά το εσωτερικό είναι μοντέρνο, γεροδεμένο και high-tech.

Υπάρχει έντονο αισθητικό ενδιαφέρον στο οριζόντιας αρχιτεκτονικής σχεδιαστικό concept. Η φαρδιά καμπίνα δίνει αμέσως μια αίσθηση άνεσης και ευρυχωρίας, στοιχεία που τονίζονται από τα καθίσματα-πολυθρόνες και την φαρδιά κεντρική κονσόλα.

Όλα αυτά σε ένα έντονα ψηφιακό περιβάλλον με στάνταρ την κεντρική οθόνη αφής των 8 ιντσών και τον 12,3 ιντσών ψηφιακό πίνακα οργάνων που παρέχεται στην έκδοση Inspire της δοκιμής. Αποδίδοντας εύσημα για τις βασικές συντομεύσεις του κύριου μενού, που ελέγχονται με πλήκτρα αφής, κάθεσαι ψηλά και απολαμβάνεις την άριστη εργονομία, που σε κάνει να νιώθεις κάθε άλλο παρά χαμένος σε λαβύρινθους μενού και υπομενού.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto