10 φωτογραφίες »

Λιτό και ευχάριστο το εσωτερικό του Panda, με αυξημένη στιβαρότητα και καλή συναρμολόγηση των επιμέρους σκληρών μερών.

Εσωτερικό: Ευχάριστο, πρακτικό και ευρύχωρο

129.255 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2021)

H γενική αρχιτεκτονική στο εσωτερικό του Panda με τη νέα υβριδική τεχνολογία δεν έχει αλλάξει, πλην του δείκτη αποθέματος μπαταρίας στο καντράν. Εξακολουθεί να είναι λιτό και ευχάριστο, με τα τετράγωνα μοτίβα να κυριαρχούν στην καμπίνα και το επίπεδο της ποιότητας να κυμαίνεται στα γνώριμα επίπεδα, κάτι που σημαίνει αυξημένη στιβαρότητα και καλή συναρμολόγηση αν και τα υλικά χαρακτηρίζονται από ευχάριστες μεν, αλλά σκληρές υφές. Όπως έχουμε συνηθίσει η πρακτικότητα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα με μικροθήκες προσβάσιμες από όλους τους επιβάτες, ψηλά τοποθετημένο επιλογέα ταχυτήτων και μια ειδική βάση για το κινητό στο πάνω μέρος του ταμπλό για να το συνδέσετε με το ηχοσύστημα Uconnect.

Παράλληλα οι υβριδικές εκδόσεις του Panda (όπως και του 500) εξοπλίζονται με το D-Fence πακέτο που προλαμβάνει ένα υψηλής απόδοσης φίλτρο καμπίνας, ένα καθαριστή αέρα με φίλτρα ΗΕΡΑ και μία λάμπα UV, τα οποία σύμφωνα με τη μάρκα βοηθούν να τηρούνται οι συνθήκες υγιεινής εντός φυσικά του αυτοκινήτου.

Όσον άφορα στους χώρους, το Panda είναι αρκετά φιλόξενο για 4 ενήλικες, ενώ το πορτ-μπαγκάζ των 225 λίτρων, είναι από τα καλά νούμερα της κατηγορίας.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

peugeot
citroen