" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Ford S-Max, πέραν των προσφερόμενων χώρων, ανήκει και η οδική συμπεριφορά.

To Ford S-MAX 2.0 TDCi 163 PS, πέραν των χώρων που προσφέρει, εντυπωσιάζει με την οδική συμπεριφορά του.

Το εσωτερικό του Ford S-MAX είναι μοντέρνο σχεδιαστικά και ποιοτικό στη κατασκευή και επιλογή των υλικών.

Στο 7θέσιο εσωτερικό του S-MAX ξεχωρίζει το FordFlat System που επιτρέπει στα καθίσματα να αναδιπλώνονται και να σύρονται εκτοξεύοντας έτσι την ευελιξία και πρακτικότητα.

Ο 2,0 TDCi των 163 ίππων τραβάει από χαμηλά και είναι γραμμικός μέχρι και τις 4.000 σ.α.λ. Το αυτόματο κιβώτιο ταιριάζει πολύ στον οικογενειακό προσανατολισμό του μοντέλου.

Δοκιμή: Ford S-MAX 2,0 TDCI

Διαβάστηκε από 18105 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/8/2013

To Ford S-MAX με το 2λιτρο diesel κινητήρα των 340 Nm ροπής, εντυπωσιάζει με την άνεση με την οποία θα μεταφέρει μέχρι και 7 επιβάτες καθώς και με την σταθερότητα και ησυχία που επιδεικνύει στις υψηλές ταχύτητες.

 
Τα 7θέσια οικογενειακά μοντέλα αποτελούν μία ειδική κατηγορία οχημάτων τα οποία απευθύνονται σε οικογενειάρχες με συγκεκριμένες ανάγκες. Χωροταξικές, βέβαια. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως, επειδή έχουν χώρους, δεν χρειάζεται να είναι καλά σε κάτι άλλο. Απεναντίας. Έτσι, λοιπόν, συμβαίνει με την περίπτωση του Ford S-MAX 2.0 TDCi 163 PS, αφού πέραν των χώρων που προσφέρει, εντυπωσιάζει με την οδική συμπεριφορά του, τόσο σε δρόμο με στροφές, όσο και στον αυτοκινητόδρομο, αλλά και με τα αποθέματα ροπής του κινητήρα του.

Tags: FORD, FORD S-MAX